İŞ TEFTİŞ ADANA GRUP BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞLERİ, ÇİSAM’I ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 15.08.2019 - 11:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1965+ kez okundu.
 

İŞ TEFTİŞ ADANA GRUP BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞLERİ, ÇİSAM’I ZİYARET ETTİ

    TC Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Teftiş Adana Grup Başkanı İş Baş Müfettişi Veysel Gül, İş Teftiş Adana Grup Başkan Yardımcısı İş Baş Müfettişi Semiha Dostlar ve İş Müfettişi Sedef Serda, Çukurova Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇİSAM) ve ÇÜ İşyeri Sağlık Güvenlik Birimini (İSGB) ziyaret etti.   ÇİSAM Müdürü Prof. Dr. Ferdi Tanır gelen konuklara “ÇİSAM ve ÇÜ İSGB” tarafından yapılan faaliyetleri anlatarak, ÇÜ iş sağlığı ve güvenliği profesyonelleri (işyeri hekimi, iş güvenliği uzmanları, işyeri hemşiresi) ve gerekse bakanlık müfettişleri, iş sağlığı ve güvenliği uygulamalarında yapılan ve yapılabilecek düzenlemelerle ilgili fikir alışverişlerinde bulundu.   Bakanlık müfettişleri, ÇİSAM ve ÇÜ İSGB tarafından yapılan uygulamaları ve düzenlenen belgeleri inceledikten sonra, merkezlerin eğitim salonları ve hizmet odalarını ziyaret etti. Yapılan İSG çalışmaları ile riskli grup muayene ve dosyalarının Türkiye’de örnek gösterilecek bir binada ve örnek hizmetlerle yürütüldüğünü belirten müfettişler, anı fotoğrafları ile ziyaretlerini tamamladı.  

 

 

TC Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Teftiş Adana Grup Başkanı İş Baş Müfettişi Veysel Gül, İş Teftiş Adana Grup Başkan Yardımcısı İş Baş Müfettişi Semiha Dostlar ve İş Müfettişi Sedef Serda, Çukurova Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇİSAM) ve ÇÜ İşyeri Sağlık Güvenlik Birimini (İSGB) ziyaret etti.

 

ÇİSAM Müdürü Prof. Dr. Ferdi Tanır gelen konuklara “ÇİSAM ve ÇÜ İSGB” tarafından yapılan faaliyetleri anlatarak, ÇÜ iş sağlığı ve güvenliği profesyonelleri (işyeri hekimi, iş güvenliği uzmanları, işyeri hemşiresi) ve gerekse bakanlık müfettişleri, iş sağlığı ve güvenliği uygulamalarında yapılan ve yapılabilecek düzenlemelerle ilgili fikir alışverişlerinde bulundu.

 

Bakanlık müfettişleri, ÇİSAM ve ÇÜ İSGB tarafından yapılan uygulamaları ve düzenlenen belgeleri inceledikten sonra, merkezlerin eğitim salonları ve hizmet odalarını ziyaret etti. Yapılan İSG çalışmaları ile riskli grup muayene ve dosyalarının Türkiye’de örnek gösterilecek bir binada ve örnek hizmetlerle yürütüldüğünü belirten müfettişler, anı fotoğrafları ile ziyaretlerini tamamladı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.