İŞADAMI ŞENADIM, DÜNYA EVİNE GİRDİ

07.01.2019 - 15:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2274+ kez okundu.
 

İŞADAMI ŞENADIM, DÜNYA EVİNE GİRDİ

Adana’nın tanınmış ticari gayrimenkul danışmanı, işadamı Erdal Kemal Şenadım, Suhilet Çavdar’la hayatını birleştirdi.   İşadamı Şenadım, Ceyhan’ın tanınmış ailelerinden Çavdar ailesinin kızı Suhilet Çavdar ile bir süre önce nişanlanmıştı. Ceyhan’ın Değirmendere köyünde, işadamı Sinan Çavdar’ın çiftlik evindeki nişan töreni iş ve siyaset dünyasından önemli isimleri de buluşturmuştu. MUHTEŞEM DÜĞÜN İşadamı Şenadım’ın düğün töreni Seyhan Otel’de gerçekleşti. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün kıydığı nikahla dünya evine giren işadamı Şenadım’la Suhilet Çavdar, akrabaları, sevenleri ve dostlarıyla muhteşem bir gece yaşadı. Düğüne katılanlarla tek tek ilgilenen işadamı Şenadım’ın şahitleri, CHP Kurultay Delegesi Hasan Aslan ile işadamı Süleyman Sönmez; Suhilet Çavdar’ın şahitleri ise Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şerif Can ile yardımcısı Kasım Önük ve işadamı Ömer Peşli oldu. Düğüne Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı ile yardımcısı Ziya Yamaç, Eski İl Genel Meclis Başkanı Mesut Adıbelli, gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli de katıldı. İşadamı Erdal Kemal Şenadım, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese en içten teşekkürlerimizi sunarız” dedi. Düğüne katılanlar, genç çifte bir ömür boyu mutluluk diledi. Bu arada, Şenadım’ın annesi Nazlı, babası Kemal Şenadım ile Suhilet Çavdar’ın annesi Sakine, babası Sinan Çavdar, gelen misafirlerle tek tek ilgilendi.

Adana’nın tanınmış ticari gayrimenkul danışmanı, işadamı Erdal Kemal Şenadım, Suhilet Çavdar’la hayatını birleştirdi.

 

İşadamı Şenadım, Ceyhan’ın tanınmış ailelerinden Çavdar ailesinin kızı Suhilet Çavdar ile bir süre önce nişanlanmıştı. Ceyhan’ın Değirmendere köyünde, işadamı Sinan Çavdar’ın çiftlik evindeki nişan töreni iş ve siyaset dünyasından önemli isimleri de buluşturmuştu.

MUHTEŞEM DÜĞÜN

İşadamı Şenadım’ın düğün töreni Seyhan Otel’de gerçekleşti. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün kıydığı nikahla dünya evine giren işadamı Şenadım’la Suhilet Çavdar, akrabaları, sevenleri ve dostlarıyla muhteşem bir gece yaşadı. Düğüne katılanlarla tek tek ilgilenen işadamı Şenadım’ın şahitleri, CHP Kurultay Delegesi Hasan Aslan ile işadamı Süleyman Sönmez; Suhilet Çavdar’ın şahitleri ise Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şerif Can ile yardımcısı Kasım Önük ve işadamı Ömer Peşli oldu.

Düğüne Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı ile yardımcısı Ziya Yamaç, Eski İl Genel Meclis Başkanı Mesut Adıbelli, gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli de katıldı.

İşadamı Erdal Kemal Şenadım, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese en içten teşekkürlerimizi sunarız” dedi. Düğüne katılanlar, genç çifte bir ömür boyu mutluluk diledi. Bu arada, Şenadım’ın annesi Nazlı, babası Kemal Şenadım ile Suhilet Çavdar’ın annesi Sakine, babası Sinan Çavdar, gelen misafirlerle tek tek ilgilendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.