İşadamı Müslüm Şenateş’ten Örnek Davranış

EKONOMİ 19.10.2017 - 12:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2367+ kez okundu.
 

İşadamı Müslüm Şenateş’ten Örnek Davranış

  Ceyhan İlçe Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy’a ve İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız’a ve Teşekkür.   Merinos Çukurova Bölge Bayii ve Picasso Avm Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Şenateş’ten Ceyhan İlçe Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy’a ve İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız’a teşekkür plaketi. Şenateş; Doğduğumuz yer değil ama doyduğumuz yer Çukurova’mıza Adana’mıza canla başla hizmet eden kıymetli yönetici ve idarecilerimizin yaptıkları güzel işlere karşılık hiç olmasa bir teşekkür gerektiğine vurgu yaptı. Ceyhan’da Çalışmalarını yakınen takip ettiğimiz Ceyhan Kaymakamımız Mustafa Ünlüsoy’a ve İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Bülent Tırnaksız’ı ziyaret ederek yaptıkları başarılı çalışmaların devamını dilerim, dedi. Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ise; Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek görevini yaptığını aktardı ve İşadamı Müslüm Şenateş’e alakasından dolayı teşekkür etti. İlçe Emiyet Müdürü Bülent Tırnaksız ise;  Bilindiği gibi huzur ve güven ikliminin olmadığı kentlerde halkın ve beraberinde yatırımcının huzursuz olacağı bu meyanda teşkilatımızla gece gündüz demeden gayretle huzur ortamının sürekli bir şekilde devamı için çalışıyoruz, dedi. Ceyhan’daki üstün gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür plaketi sunan İşadamı Müslüm Şenateş’e bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür etti.      

 

Ceyhan İlçe Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy’a ve İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız’a ve Teşekkür.

 

Merinos Çukurova Bölge Bayii ve Picasso Avm Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Şenateş’ten Ceyhan İlçe Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy’a ve İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız’a teşekkür plaketi.

Şenateş; Doğduğumuz yer değil ama doyduğumuz yer Çukurova’mıza Adana’mıza canla başla hizmet eden kıymetli yönetici ve idarecilerimizin yaptıkları güzel işlere karşılık hiç olmasa bir teşekkür gerektiğine vurgu yaptı. Ceyhan’da Çalışmalarını yakınen takip ettiğimiz Ceyhan Kaymakamımız Mustafa Ünlüsoy’a ve İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Bülent Tırnaksız’ı ziyaret ederek yaptıkları başarılı çalışmaların devamını dilerim, dedi.

Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ise; Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek görevini yaptığını aktardı ve İşadamı Müslüm Şenateş’e alakasından dolayı teşekkür etti.

İlçe Emiyet Müdürü Bülent Tırnaksız ise;  Bilindiği gibi huzur ve güven ikliminin olmadığı kentlerde halkın ve beraberinde yatırımcının huzursuz olacağı bu meyanda teşkilatımızla gece gündüz demeden gayretle huzur ortamının sürekli bir şekilde devamı için çalışıyoruz, dedi.

Ceyhan’daki üstün gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür plaketi sunan İşadamı Müslüm Şenateş’e bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.