İşçiler Başkan Çetin’i bağrına bastı

GÜNDEM 13.01.2021 - 12:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1465+ kez okundu.
 

İşçiler Başkan Çetin’i bağrına bastı

  Çukurova Belediyesi temizlik işçileri Başkan Soner Çetin’i adeta bağrına bastı. Şantiyeyi ziyareti sırasında alkışlar ve sloganlarla karşılanan Başkan Soner Çetin, “Emekçi kardeşlerimin hepsiyle gurur duyuyorum” ifadesini kullandı. Başkan Soner Çetin, öğle yemeğini kendisine büyük ilgi gösteren işçilerle birlikte yedi. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova’nın temizliği için fedakarca görev yapan emekçilerle ayrı ayrı gurur duyduğunu söyledi. Başkan Soner Çetin, Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesinde işçilerle buluştu, onlarla öğle yemeği yedi. İşçilerin yoğun alkışları ve sloganlarla karşılanan Başkan Soner Çetin, “Sizler görevinizi sürece en iyi şekilde layıkıyla yaptığınız sürece biz bu bayrağı hiç aşağı düşürmeyiz. Her zaman en yüksekte tutarız. Emekçi kardeşlerimizin hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Her zaman gönlümüzle yüreğimizle ruhen bedenen her zaman beraberiz” dedi. Özellikle pandemi sürecinde sahada çalışan emekçilerin hakkının hiçbir zaman ödenmeyeceğini belirten Başkan Soner Çetin, “Sizlerin Çukurova halkı için elinizden gelenin en iyisini yaptığınızı biliyorum. İşçi kardeşlerimin arasında en yüksek yüzdeyle maaş alan siz değerli temizlik işçilerimiz için ne yapsak hakkınız ödenmez. Ben de sizin bir kardeşiniz olarak konuşuyorum; bizler hepimiz bir ailenin fertleriyiz ve kardeşlerimsiniz. Belediyenin daha da düze çıkardığımız zaman göreceksiniz ki sizler bir şey talep etmeden aynı bir sendika temsilciniz gibi sizleri savunan bir kardeşiniz bu koltukta oturuyor. Sizler için en iyi şartları gerçekleştirmeye çalışacağım. Bundan kuşkunuz olmasın” şeklinde konuştu. Başkan Soner Çetin, belediyenin asli görevinin temizlik, park bahçeler hizmetleri ve yol olduğunu belirterek, bu işlerin eksiksiz yapılmaması durumunda diğer hizmet ve yatırımların bir anlam ifade etmeyeceğini söyledi. Özverili çalışmaları için tekrar işçilere teşekkür eden Başkan Soner Çetin, daha sonra işçilerle birlikte öğle yemeği yedi. Başkan Soner Çetin, işçiler tarafından coşkuyla uğurlandı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun asgari ücretin 3 bin 100 lira olması gerektiğini söylemesinin ardından Başkan Soner Çetin, Çukurova Belediyesi’nde en düşük ücretin 3 bin 350 TL olarak uygulanacağını açıklamıştı.

 

Çukurova Belediyesi temizlik işçileri Başkan Soner Çetin’i adeta bağrına bastı. Şantiyeyi ziyareti sırasında alkışlar ve sloganlarla karşılanan Başkan Soner Çetin, “Emekçi kardeşlerimin hepsiyle gurur duyuyorum” ifadesini kullandı. Başkan Soner Çetin, öğle yemeğini kendisine büyük ilgi gösteren işçilerle birlikte yedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova’nın temizliği için fedakarca görev yapan emekçilerle ayrı ayrı gurur duyduğunu söyledi.

Başkan Soner Çetin, Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesinde işçilerle buluştu, onlarla öğle yemeği yedi. İşçilerin yoğun alkışları ve sloganlarla karşılanan Başkan Soner Çetin, “Sizler görevinizi sürece en iyi şekilde layıkıyla yaptığınız sürece biz bu bayrağı hiç aşağı düşürmeyiz. Her zaman en yüksekte tutarız. Emekçi kardeşlerimizin hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Her zaman gönlümüzle yüreğimizle ruhen bedenen her zaman beraberiz” dedi.

Özellikle pandemi sürecinde sahada çalışan emekçilerin hakkının hiçbir zaman ödenmeyeceğini belirten Başkan Soner Çetin, “Sizlerin Çukurova halkı için elinizden gelenin en iyisini yaptığınızı biliyorum. İşçi kardeşlerimin arasında en yüksek yüzdeyle maaş alan siz değerli temizlik işçilerimiz için ne yapsak hakkınız ödenmez. Ben de sizin bir kardeşiniz olarak konuşuyorum; bizler hepimiz bir ailenin fertleriyiz ve kardeşlerimsiniz. Belediyenin daha da düze çıkardığımız zaman göreceksiniz ki sizler bir şey talep etmeden aynı bir sendika temsilciniz gibi sizleri savunan bir kardeşiniz bu koltukta oturuyor. Sizler için en iyi şartları gerçekleştirmeye çalışacağım. Bundan kuşkunuz olmasın” şeklinde konuştu.

Başkan Soner Çetin, belediyenin asli görevinin temizlik, park bahçeler hizmetleri ve yol olduğunu belirterek, bu işlerin eksiksiz yapılmaması durumunda diğer hizmet ve yatırımların bir anlam ifade etmeyeceğini söyledi.

Özverili çalışmaları için tekrar işçilere teşekkür eden Başkan Soner Çetin, daha sonra işçilerle birlikte öğle yemeği yedi. Başkan Soner Çetin, işçiler tarafından coşkuyla uğurlandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun asgari ücretin 3 bin 100 lira olması gerektiğini söylemesinin ardından Başkan Soner Çetin, Çukurova Belediyesi’nde en düşük ücretin 3 bin 350 TL olarak uygulanacağını açıklamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.