İşçiye 3 aydır tek kuruş verilmedi

GÜNDEM 30.10.2019 - 16:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1469+ kez okundu.
 

İşçiye 3 aydır tek kuruş verilmedi

  Adana Büyükşehir Belediyesi’ne 169 milyon liralık borçlanma yetkisi verilmesinin üzerinde tam 22 gün geçti ama işçilere bir kuruş bile ödenmedi.  İŞÇİYE VERİLEN SÖZLER VARDI Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, işçi alacaklarının ödenmesi, belediyenin önünün açılması ve halka hizmet amacıyla kullanılmak üzere borçlanma yetkisi istediğini her toplantıda dile getirdi.  9 EKİM’DE YETKİ VERİLDİ Borçlanma talebi mecliste defalarca reddedildi. Bu nedenle de Cumhur ittifakının meclis üyeleri tepkilerin hedefi haline geldi. 9 Ekim günü yapılan meclis oturumunda ise borçlanma yetkisi kabul edildi.   BAŞVURU YAPILMADI MI? Adana Valiliği’nce de borçlanma onaylandı ama işçi alacakları hala ödenmedi. İşçilerin toplam üç ay alacakları var. İddialara göre, yetki alınmasına rağmen borçlanma parası için başvuru bile yapılmadı.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne 169 milyon liralık borçlanma yetkisi verilmesinin üzerinde tam 22 gün geçti ama işçilere bir kuruş bile ödenmedi. 
İŞÇİYE VERİLEN SÖZLER VARDI
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, işçi alacaklarının ödenmesi, belediyenin önünün açılması ve halka hizmet amacıyla kullanılmak üzere borçlanma yetkisi istediğini her toplantıda dile getirdi. 
9 EKİM’DE YETKİ VERİLDİ
Borçlanma talebi mecliste defalarca reddedildi. Bu nedenle de Cumhur ittifakının meclis üyeleri tepkilerin hedefi haline geldi. 9 Ekim günü yapılan meclis oturumunda ise borçlanma yetkisi kabul edildi.  
BAŞVURU YAPILMADI MI?
Adana Valiliği’nce de borçlanma onaylandı ama işçi alacakları hala ödenmedi. İşçilerin toplam üç ay alacakları var. İddialara göre, yetki alınmasına rağmen borçlanma parası için başvuru bile yapılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.