İşsizlik öldürüyor

10.08.2017 - 16:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1947+ kez okundu.
 

İşsizlik öldürüyor

  Kentte cinayetler arttı. Şiddetin hemen her türlüsü var. Bunlara şimdi de intiharlar eklendi.  EN ÇOK CİNAYET İŞLENEN İKİNCİ İL  Son 6 ayda 50’ye yakın cinayet işlendi.  Türkiye’nin en çok cinayet işlenen ikinci ili olan Kadın cinayetlerinde başı çeken Adana, aynı zamanda işsizlikte de Türkiye ortalaması üzerinde. Uzmanlar ise yaşam koşullarının, yoksulluğun ve işsizliğin cinayet işlenmesinde en büyük etken olduğunu belirtiyor.  CİNAYET, İŞ KAZALARI VE İNTİHARLAR… Cinayetlerin yanı sıra yeni ölümlere iş kazaları ve intiharlar da damga vuruyor. Önceki gün ise 130 bin TL borcu olan galerici  eşine 'hakkınızı helal' edin mesajını attıktan sonra canına kıydı. 29 yaşındaki Ferhat Çelikten, evinde kendisini doğalgaz borusuna kemerle asarak intihar etti.  “HAKKINIZI HELAL EDİN” DİYE MESAJ ATTI Çelikten, Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi 84194 sokaktaki evinde yalnızken eşi Hatice Çeliktekin'e "Tüm malımı, mülkümü satıp borcumu ödeyin. Hakkınızı helal edin " diye mesaj attı. Eşi Hatice Çeliktekin hemen durumu polise bildirdi ama iş işten geçmişti. Eve gelen polis ve sağlık ekipleri onun cansız bedeniyle karşılaştı.

 

Kentte cinayetler arttı. Şiddetin hemen her türlüsü var. Bunlara şimdi de intiharlar eklendi. 
EN ÇOK CİNAYET İŞLENEN İKİNCİ İL 
Son 6 ayda 50’ye yakın cinayet işlendi.  Türkiye’nin en çok cinayet işlenen ikinci ili olan Kadın cinayetlerinde başı çeken Adana, aynı zamanda işsizlikte de Türkiye ortalaması üzerinde. Uzmanlar ise yaşam koşullarının, yoksulluğun ve işsizliğin cinayet işlenmesinde en büyük etken olduğunu belirtiyor. 
CİNAYET, İŞ KAZALARI VE İNTİHARLAR…
Cinayetlerin yanı sıra yeni ölümlere iş kazaları ve intiharlar da damga vuruyor. Önceki gün ise 130 bin TL borcu olan galerici  eşine 'hakkınızı helal' edin mesajını attıktan sonra canına kıydı. 29 yaşındaki Ferhat Çelikten, evinde kendisini doğalgaz borusuna kemerle asarak intihar etti. 
“HAKKINIZI HELAL EDİN” DİYE MESAJ ATTI
Çelikten, Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi 84194 sokaktaki evinde yalnızken eşi Hatice Çeliktekin'e "Tüm malımı, mülkümü satıp borcumu ödeyin. Hakkınızı helal edin " diye mesaj attı. Eşi Hatice Çeliktekin hemen durumu polise bildirdi ama iş işten geçmişti. Eve gelen polis ve sağlık ekipleri onun cansız bedeniyle karşılaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.