İstanbul'da ceviz büyüklüğünde dolu yağışı!

GÜNDEM 29.09.2020 - 13:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2358+ kez okundu.
 

İstanbul'da ceviz büyüklüğünde dolu yağışı!

Son dakika! İstanbul için sabah saatlerinde yapılan "sarı kod"lu uyarıdan sonra beklenen sağanak ve dolu yağışı başladı. Pek çok ilçede etkili olan dolu yağışıyla birlikte ortalık beyaza büründü. İstanbul'da Meteoroloji nin yaptığı uyarıların ardından beklenen yağış başladı. Avrupa yakası başta olmak üzere kuvvetli yağışın beklendiği kaydedilen açıklamada ani selve su baskınlarına karşın uyarıda bulunuldu. Kimi ilçelerde ceviz büyüklüğünde dolu yağışı görüldü. DOLU VE SAĞANAK YAĞIŞ BAŞLADI Meteoroloji'den alınan bilgiye göre, İstanbul'un güneybatısını vurması beklenen süper hücrelerin özellikle kıyı kesimlere şiddetli fırtına, kuvvetli yağış ve dolu bırakması bekleniyordu. Daha önce uyarılan Silivri, Büyükçekmece, Çatalca, Arnavutköy çevrelerinde ve Anadolu yakasının kimi bölgelerinde 12.30 itibariyle şiddetli yağmur ve dolu yağışı başladı.

Son dakika! İstanbul için sabah saatlerinde yapılan "sarı kod"lu uyarıdan sonra beklenen sağanak ve dolu yağışı başladı. Pek çok ilçede etkili olan dolu yağışıyla birlikte ortalık beyaza büründü.

İstanbul'da Meteoroloji nin yaptığı uyarıların ardından beklenen yağış başladı. Avrupa yakası başta olmak üzere kuvvetli yağışın beklendiği kaydedilen açıklamada ani selve su baskınlarına karşın uyarıda bulunuldu. Kimi ilçelerde ceviz büyüklüğünde dolu yağışı görüldü.

DOLU VE SAĞANAK YAĞIŞ BAŞLADI

Meteoroloji'den alınan bilgiye göre, İstanbul'un güneybatısını vurması beklenen süper hücrelerin özellikle kıyı kesimlere şiddetli fırtına, kuvvetli yağış ve dolu bırakması bekleniyordu. Daha önce uyarılan Silivri, Büyükçekmece, Çatalca, Arnavutköy çevrelerinde ve Anadolu yakasının kimi bölgelerinde 12.30 itibariyle şiddetli yağmur ve dolu yağışı başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.