İstanbul'da yüzleri güldüren karşılama

18.05.2020 - 10:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2281+ kez okundu.
 

İstanbul'da yüzleri güldüren karşılama

Koronavirüs salgını nedeniyle belli saatlerde sokağa çıkma izni getirilen 65 yaş ve üzeri vatandaşlar bir hafta aradan sonra tekrar sokağa çıkmanın sevincini yaşadı. Beşiktaş Belediyesi ekipleri de parklara gelen ilçe sakinlerine gül fideleriyle karşılayarak maske dağıttı. İlçe sakinleri, parkların açılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a teşekkür etti. İTürkiye’nin 81 ilinde dün 65 yaş ve üzeri yaştaki vatandaşlara saat 12:00 ile 18:00 arası salgınla mücadele kapsamında sokağa çıkma izni verildi. Beşiktaş’ta sokağa çıkan ilçe sakinleri temiz hava almak ve serinlemek için parklara akın etti. Beşiktaş Belediyesi ekipleri de günler öncesinden parklarda temizlik ve bakım çalışmalarını yaparak ileri yaştaki komşularının hizmetini açtı. Parka gelen ilçe sakinlerini Beşiktaş Belediyesi ekipleri gül fideleriyle karşıladı. Sosyal mesafe konusunda uyarı yapan ekipler ileri yaştaki ilçe sakinlerine maske dağıttı. Verilen hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren ilçe sakinleri belediye ekiplerine ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a teşekkür etti.

Koronavirüs salgını nedeniyle belli saatlerde sokağa çıkma izni getirilen 65 yaş ve üzeri vatandaşlar bir hafta aradan sonra tekrar sokağa çıkmanın sevincini yaşadı. Beşiktaş Belediyesi ekipleri de parklara gelen ilçe sakinlerine gül fideleriyle karşılayarak maske dağıttı. İlçe sakinleri, parkların açılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a teşekkür etti.

İTürkiye’nin 81 ilinde dün 65 yaş ve üzeri yaştaki vatandaşlara saat 12:00 ile 18:00 arası salgınla mücadele kapsamında sokağa çıkma izni verildi.

Beşiktaş’ta sokağa çıkan ilçe sakinleri temiz hava almak ve serinlemek için parklara akın etti. Beşiktaş Belediyesi ekipleri de günler öncesinden parklarda temizlik ve bakım çalışmalarını yaparak ileri yaştaki komşularının hizmetini açtı.

Parka gelen ilçe sakinlerini Beşiktaş Belediyesi ekipleri gül fideleriyle karşıladı. Sosyal mesafe konusunda uyarı yapan ekipler ileri yaştaki ilçe sakinlerine maske dağıttı. Verilen hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren ilçe sakinleri belediye ekiplerine ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.