İSTANBULSPOR’U DA YENERSE!

SPOR 09.03.2021 - 15:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1527+ kez okundu.
 

İSTANBULSPOR’U DA YENERSE!

Geçen hafta Samsun’u deplasmanda mağlup eden Şimşek, Yeni Şehir Stadı’nda İstanbul maçından galip ayrılmak istiyor.
  Süper Lig’e çıkmanın hesaplarını yapan Adana Demirspor, geçen hafta ligin güçlü ekiplerinden Samsunspor’u 2-0’lık skorla yenmesinin ardından bu hafta da yine ligin güçlü takımlarından İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Mavi lacivertliler, Teknik Direktör Samet Aybaba’nın gözetiminde İstanbulspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni Şehir Stadı’nda oynanacak karşılaşma 13 Mart Cumartesi saat 19.00’da başlayacak. Ligin 4’üncü sırasındaki Adana Demirspor’un 25 maçta 45 puanı bulunuyor. Mavi lacivertliler, bu karşılaşmalarda 13 galibiyet, 6 beraberlik, 6 da mağlubiyet aldı. AİSSATİ İLE YOLLAR AYRILDI Bu arada, ara transfer döneminde mavi lacivertli kulübe katılan İsmail Aissati'nin sözleşmesi feshedildi. 5 maça çıkan 32 yaşındaki futbolcu ile yolların ayrılmasına ilişkin Adana Demirspor Kulübü’nden şu açıklama geldi: “Ara transfer döneminde takımımıza katılan İsmail Aissati’nin sözleşmesi ailevi nedenlerden dolayı karşılıklı anlaşarak feshedilmiştir. Kendisine kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, futbol yaşamında başarılar dileriz.”  
Geçen hafta Samsun’u deplasmanda mağlup eden Şimşek, Yeni Şehir Stadı’nda İstanbul maçından galip ayrılmak istiyor.

 

Süper Lig’e çıkmanın hesaplarını yapan Adana Demirspor, geçen hafta ligin güçlü ekiplerinden Samsunspor’u 2-0’lık skorla yenmesinin ardından bu hafta da yine ligin güçlü takımlarından İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek.

Mavi lacivertliler, Teknik Direktör Samet Aybaba’nın gözetiminde İstanbulspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni Şehir Stadı’nda oynanacak karşılaşma 13 Mart Cumartesi saat 19.00’da başlayacak.

Ligin 4’üncü sırasındaki Adana Demirspor’un 25 maçta 45 puanı bulunuyor. Mavi lacivertliler, bu karşılaşmalarda 13 galibiyet, 6 beraberlik, 6 da mağlubiyet aldı.

AİSSATİ İLE YOLLAR AYRILDI

Bu arada, ara transfer döneminde mavi lacivertli kulübe katılan İsmail Aissati'nin sözleşmesi feshedildi. 5 maça çıkan 32 yaşındaki futbolcu ile yolların ayrılmasına ilişkin Adana Demirspor Kulübü’nden şu açıklama geldi: “Ara transfer döneminde takımımıza katılan İsmail Aissati’nin sözleşmesi ailevi nedenlerden dolayı karşılıklı anlaşarak feshedilmiştir. Kendisine kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, futbol yaşamında başarılar dileriz.”

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.