İşte Zeydan, işte HDP ittifakı!

SİYASET 20.03.2019 - 17:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2732+ kez okundu.
 

İşte Zeydan, işte HDP ittifakı!

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar,  31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde HDP ile işbirliği iddialarını inkar etse de görüntüler tam tersini gösteriyor.  İDDİALARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR İddialara göre Zeydan ve HDP ortaklığı fotoğraf ve görüntü karelerine yansıdı. Ortak adaylarının afişlerinde parti logolarını saklayan  HDP ve CHP'nin birçok il ve ilçede işbirliği yaptığı iddialarının ardı arkası kesilmiyor.   ZEYDAN HDP YÖNETİCİLERİ İLE AYNI KAREDA  Fotoğraf karesinde Seyhan Belediye Başkanı ve CHP’nin Adana Büyükşehir adayı Zeydan Karalar’ın  karşısında HDP’nin Seyhan ilçe başkanı Hazım Yalçın ve yöneticileri oturuyor.  ESKİ İL BAŞKANI DA ZEYDAN’IN YANINDA  Karalar’ın sağında HDP Seyhan  belediye meclis üyesi adayı  Hüseyin Beyaz, ilçe Başkanı Hazım Yalçın’ın solunda ise Seyhan Belediye Meclis üyesi adayı Sıddık Aşkın yer alıyor. Karede bir dönem HDP Adana İl Başkanlığı yapan Hüseyin Beyaz da var. HDP, ZEYDAN’IN KATKISIYLA DÜZENLENEN NEVROZ ETKİNLİĞİNE DAVET ETTİ… HDP Adana Gönüllüleri adı altındaki sosyal medya hesabından ise Kürtçe “Newroz Piroz be” yazısı altından  “Adana halkımızı Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Zeydan Karalar’ın katkılarıyla Mimar Sinan Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenecek kutlamalarımıza davet ediyoruz” paylaşımı yapıldı.

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar,  31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde HDP ile işbirliği iddialarını inkar etse de görüntüler tam tersini gösteriyor. 

İDDİALARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR
İddialara göre Zeydan ve HDP ortaklığı fotoğraf ve görüntü karelerine yansıdı. Ortak adaylarının afişlerinde parti logolarını saklayan  HDP ve CHP'nin birçok il ve ilçede işbirliği yaptığı iddialarının ardı arkası kesilmiyor.  
ZEYDAN HDP YÖNETİCİLERİ İLE AYNI KAREDA 
Fotoğraf karesinde Seyhan Belediye Başkanı ve CHP’nin Adana Büyükşehir adayı Zeydan Karalar’ın  karşısında HDP’nin Seyhan ilçe başkanı Hazım Yalçın ve yöneticileri oturuyor. 
ESKİ İL BAŞKANI DA ZEYDAN’IN YANINDA 
Karalar’ın sağında HDP Seyhan  belediye meclis üyesi adayı  Hüseyin Beyaz, ilçe Başkanı Hazım Yalçın’ın solunda ise Seyhan Belediye Meclis üyesi adayı Sıddık Aşkın yer alıyor. Karede bir dönem HDP Adana İl Başkanlığı yapan Hüseyin Beyaz da var.

HDP, ZEYDAN’IN KATKISIYLA DÜZENLENEN
NEVROZ ETKİNLİĞİNE DAVET ETTİ…
HDP Adana Gönüllüleri adı altındaki sosyal medya hesabından ise Kürtçe “Newroz Piroz be” yazısı altından  “Adana halkımızı Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Zeydan Karalar’ın katkılarıyla Mimar Sinan Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenecek kutlamalarımıza davet ediyoruz” paylaşımı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.