İstifalar peş peşe geldi

SİYASET 26.04.2018 - 16:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2347+ kez okundu.
 

İstifalar peş peşe geldi

24 Haziran'daki cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesinde milletvekili aday adayı olmak için CHP ve İYİ Parti Adana il başkanları istifa etti.  ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE AÇIKLANACAK CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut ve İYİ Parti Adana İl Başkanı Metanet Çulhaoğlu’nun istifalarının ardından her iki partinin yönetim kurulu toplandı. Önümüzdeki günlerde CHP ve İYİ Parti’nin yeni il başkanları da açıklanacak.   KAMU GÖREVLİLERİ İÇİN DÜN SON GÜNDÜ  Seçimlerde milletvekili aday adayı olmak isteyen kamu görevlilerinin başvuru yapması için dün son gündü. Adana büyükşehir belediye meclis üyesi Eczacı Ozan Gülaçtı ile CHP Seyhan belediye meclis üyesi Avukat Berfu Salıcı Yakıt da istifa etti.  ÖZEN VE ZENBİLCİ DE İSTİFA ETTİ Adalet Bakanlığı Yüksek Müşaviri Adnan Özen ile Sarıçam belediyesi eski başkanı, Çevre ve Şehircilik Bakan danışmanı Ahmet Zenbilci de AK Parti Adana milletvekili aday adaylığı başvurusu için istifa eden isimler arasında yer aldı.

24 Haziran'daki cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesinde milletvekili aday adayı olmak için CHP ve İYİ Parti Adana il başkanları istifa etti. 

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE AÇIKLANACAK
CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut ve İYİ Parti Adana İl Başkanı Metanet Çulhaoğlu’nun istifalarının ardından her iki partinin yönetim kurulu toplandı. Önümüzdeki günlerde CHP ve İYİ Parti’nin yeni il başkanları da açıklanacak.  
KAMU GÖREVLİLERİ İÇİN DÜN SON GÜNDÜ 
Seçimlerde milletvekili aday adayı olmak isteyen kamu görevlilerinin başvuru yapması için dün son gündü. Adana büyükşehir belediye meclis üyesi Eczacı Ozan Gülaçtı ile CHP Seyhan belediye meclis üyesi Avukat Berfu Salıcı Yakıt da istifa etti. 
ÖZEN VE ZENBİLCİ DE İSTİFA ETTİ
Adalet Bakanlığı Yüksek Müşaviri Adnan Özen ile Sarıçam belediyesi eski başkanı, Çevre ve Şehircilik Bakan danışmanı Ahmet Zenbilci de AK Parti Adana milletvekili aday adaylığı başvurusu için istifa eden isimler arasında yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.