Ivana Sert'ten Türk Erkeklerine Tavsiye: Şapka Kullanın

MAGAZİN 20.02.2017 - 13:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1196+ kez okundu.
 

Ivana Sert'ten Türk Erkeklerine Tavsiye: Şapka Kullanın

  Türk erkeklerine çeşitli tavsiyelerde bulunan modacı Ivana Sert, "Parayı arabaya değil giyime harcayın. Şapka ve eldiven kullanın" dedi. Modacı Ivana Sert, bu defa kadınlara değil erkeklere tavsiyelerde bulundu. Sert, erkeklerin parayı arabalarına değil giyime harcamaları gerektiğini söyleyerek, "Bizim nasıl bir oda dolusu elbiselerimiz var sizin de öyle olmalı" dedi. IVANA SERT'TEN ERKEKLERE TAVSİYELER Bir firmanın düzenlediği güzellik ve bakım günleri programı için Türkiye turnesine çıkan stilist ve moda tasarımcısı Ivana Sert, Samsun'da bulunan bir alışveriş ve yaşam merkezinde düzenlenen programa katıldı. 

 

Türk erkeklerine çeşitli tavsiyelerde bulunan modacı Ivana Sert, "Parayı arabaya değil giyime harcayın. Şapka ve eldiven kullanın" dedi.

Modacı Ivana Sert, bu defa kadınlara değil erkeklere tavsiyelerde bulundu. Sert, erkeklerin parayı arabalarına değil giyime harcamaları gerektiğini söyleyerek, "Bizim nasıl bir oda dolusu elbiselerimiz var sizin de öyle olmalı" dedi.

IVANA SERT'TEN ERKEKLERE TAVSİYELER

Bir firmanın düzenlediği güzellik ve bakım günleri programı için Türkiye turnesine çıkan stilist ve moda tasarımcısı Ivana Sert, Samsun'da bulunan bir alışveriş ve yaşam merkezinde düzenlenen programa katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.