İYİ BAŞLAMAK ŞART!

SPOR 01.01.2020 - 18:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1220+ kez okundu.
 

İYİ BAŞLAMAK ŞART!

TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor ile Adanaspor, ilk yarının son haftasını taraftarlarının yüzünü güldürerek kapattı. Ligin dibine demir atan Adanaspor'un son maçtaki galibiyeti sevindirdi. Mavi lacivertlilerin ikinci yarıda Play-Off'u zorlaması için iyi bir hazırlık dönemi geçirmesi gerekiyor. MAVİ ŞİMŞEK 8. SIRADA  Adana Demirspor 17 haftada, 6 galibiyet, 6 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı. 24 puan toplayan mavi lacivertliler, puan cetvelinin 8. sırasında yer aldı. Adana Demirspor, 17 karşılaşmada rakip fileleri 23 kez havalandırdı, kendi kalesinde 17 gol gördü. Mavi şimşekler, son maçta ise deplasmanda İstanbulspor'u 2-0'lık skorla yenmeyi başarmıştı. Adana Demirspor ikinci yarının ilk maçına ise deplasmanda Balıkesir'de başlayacak.  HASAN KILIÇ ADANA DEMİRSPOR'DA  Lige verilen aranın ardından Adana Demirspor, iyi yerlere gelmek için yeni bir transfere imza attı. Adana Demirspor, Osmanlıspor oyuncusu 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Hasan Kılıç'ı renklerine bağladı. Kılıç, Osmanlıspor formasıyla 12 maçta görev aldı.   ADANASPOR 12 PUAN TOPLADI  Turuncu beyazlılar, 17 haftada 2 galibiyet 6 beraberlik 9 mağlubiyet aldı. Yalnızca 12 puan toplayabilen Adanaspor, puan cetvelinin 17. sırasında yer alıyor. Toros kaplanları, 17 haftada rakip fileleri 18 kez havalandırdı, kalesinde 28 gol gördü. İlk yarının son haftasında ise kendi saha ve seyircisi önünde Karagümrükspor'u 2-0'lık skorla geçmeyi başardı. Adanaspor, ilk yarının ilk maçını kendi saha ve seyircisi önünde Akhisar Belediyespor yapacak.

TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor ile Adanaspor, ilk yarının son haftasını taraftarlarının yüzünü güldürerek kapattı. Ligin dibine demir atan Adanaspor'un son maçtaki galibiyeti sevindirdi. Mavi lacivertlilerin ikinci yarıda Play-Off'u zorlaması için iyi bir hazırlık dönemi geçirmesi gerekiyor.

MAVİ ŞİMŞEK 8. SIRADA 
Adana Demirspor 17 haftada, 6 galibiyet, 6 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı. 24 puan toplayan mavi lacivertliler, puan cetvelinin 8. sırasında yer aldı. Adana Demirspor, 17 karşılaşmada rakip fileleri 23 kez havalandırdı, kendi kalesinde 17 gol gördü. Mavi şimşekler, son maçta ise deplasmanda İstanbulspor'u 2-0'lık skorla yenmeyi başarmıştı. Adana Demirspor ikinci yarının ilk maçına ise deplasmanda Balıkesir'de başlayacak. 

HASAN KILIÇ ADANA DEMİRSPOR'DA 
Lige verilen aranın ardından Adana Demirspor, iyi yerlere gelmek için yeni bir transfere imza attı. Adana Demirspor, Osmanlıspor oyuncusu 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Hasan Kılıç'ı renklerine bağladı. Kılıç, Osmanlıspor formasıyla 12 maçta görev aldı.  
ADANASPOR 12 PUAN TOPLADI 
Turuncu beyazlılar, 17 haftada 2 galibiyet 6 beraberlik 9 mağlubiyet aldı. Yalnızca 12 puan toplayabilen Adanaspor, puan cetvelinin 17. sırasında yer alıyor. Toros kaplanları, 17 haftada rakip fileleri 18 kez havalandırdı, kalesinde 28 gol gördü. İlk yarının son haftasında ise kendi saha ve seyircisi önünde Karagümrükspor'u 2-0'lık skorla geçmeyi başardı. Adanaspor, ilk yarının ilk maçını kendi saha ve seyircisi önünde Akhisar Belediyespor yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.