İYİ PARTİ ADAY ADAYLARINI TANITTI

SİYASET 17.05.2018 - 11:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1999+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ ADAY ADAYLARINI TANITTI

İYİ Parti’den tam 62 isim, Adana milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı.
BOYVADOĞLU: ÖZVERİ BEKLİYORUZ  İYİ Parti İl Başkanlığı’nca 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde Adana milletvekili aday adayları tanıtıldı. Önceki gün Park Zirve Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda aday adayları kısaca kendini tanıttı, neden bu göreve talip olduklarını anlattı. Toplantının açış konuşmasını yapan İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, “Sıralamadaki yeriniz ne olursa olsun hepinizden özveri bekliyoruz” dedi.  “ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ” İYİ Parti’nin mücadelesini zaferle taçlandıracak bir ekiple çalışacaklarını belirten Boyvadaoğlu, “Hepimiz elimizi taşın atına koymak zorundayız. 24 Haziran seçimleri ülkemiz ve yarınlarımız için çok önemlidir. 62 kişi aday adaylığı başvurusunu yaptı. Hepinize başarı diliyorum. Çok çalışıp iktidar olacağız” diye konuştu. Toplantıya katılan aday adayları ve partililer, Atatürk ve şehitler için saygı duruşunda bulundu. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından da alfabetik sıralamaya göre aday adayları kısaca kendini tanıttı. ÖNEMLİ İSİMLER KATILMADI Partinin önemli isimlerinden Seçim İşleri, Hukuk ve İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Koncuk, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Başdanışmanı “Yörük Ali Paşa” olarak bilinen emekli Tuğgeneral Ali Aydın, kurucu Adana İl Başkanı Dr. Metanet Çulhaoğlu gibi isimler tanıtım toplantısına katılmadı. Çulhaoğlu, toplantı sonrasındaki iftar yemeğine ise katıldı. Aday adayı tanıtım toplantısının en dikkat çeken isimlerinden biri ise emekli öğretim üyesi Prof. Sevgi Kafalı idi.  “BU BASTONU KAFALARINA VURACAĞIM” İlerleyen yaşı nedeniyle yürümekte zorluk çeken ve kürsüye bastonla çıkan Prof. Kafalı, “Şimdi hepiniz ‘Bu kadın yürüyemiyor bile. Hatta bastonla bile yürümekte zorlanıyor. Nasıl ülke yönetmeye, vekilliğe talip oluyor’ diyeceksiniz. Ben bu bastonu o makamları kötüye kullananların kafasına indireceğim. İktidar, muhalefet fark etmez” dedi. Prof. Sevgi Kafalı, aday adayları için de en çok alkışı alan isim oldu.
İYİ Parti’den tam 62 isim, Adana milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı.

BOYVADOĞLU: ÖZVERİ BEKLİYORUZ 
İYİ Parti İl Başkanlığı’nca 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde Adana milletvekili aday adayları tanıtıldı. Önceki gün Park Zirve Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda aday adayları kısaca kendini tanıttı, neden bu göreve talip olduklarını anlattı. Toplantının açış konuşmasını yapan İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, “Sıralamadaki yeriniz ne olursa olsun hepinizden özveri bekliyoruz” dedi. 
“ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ”
İYİ Parti’nin mücadelesini zaferle taçlandıracak bir ekiple çalışacaklarını belirten Boyvadaoğlu, “Hepimiz elimizi taşın atına koymak zorundayız. 24 Haziran seçimleri ülkemiz ve yarınlarımız için çok önemlidir. 62 kişi aday adaylığı başvurusunu yaptı. Hepinize başarı diliyorum. Çok çalışıp iktidar olacağız” diye konuştu. Toplantıya katılan aday adayları ve partililer, Atatürk ve şehitler için saygı duruşunda bulundu. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından da alfabetik sıralamaya göre aday adayları kısaca kendini tanıttı.
ÖNEMLİ İSİMLER KATILMADI
Partinin önemli isimlerinden Seçim İşleri, Hukuk ve İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Koncuk, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Başdanışmanı “Yörük Ali Paşa” olarak bilinen emekli Tuğgeneral Ali Aydın, kurucu Adana İl Başkanı Dr. Metanet Çulhaoğlu gibi isimler tanıtım toplantısına katılmadı. Çulhaoğlu, toplantı sonrasındaki iftar yemeğine ise katıldı. Aday adayı tanıtım toplantısının en dikkat çeken isimlerinden biri ise emekli öğretim üyesi Prof. Sevgi Kafalı idi. 
“BU BASTONU KAFALARINA VURACAĞIM”
İlerleyen yaşı nedeniyle yürümekte zorluk çeken ve kürsüye bastonla çıkan Prof. Kafalı, “Şimdi hepiniz ‘Bu kadın yürüyemiyor bile. Hatta bastonla bile yürümekte zorlanıyor. Nasıl ülke yönetmeye, vekilliğe talip oluyor’ diyeceksiniz. Ben bu bastonu o makamları kötüye kullananların kafasına indireceğim. İktidar, muhalefet fark etmez” dedi. Prof. Sevgi Kafalı, aday adayları için de en çok alkışı alan isim oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.