İYİ PARTİ'DE SEÇİM YARIŞI!

SİYASET 12.06.2020 - 12:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2465+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ'DE SEÇİM YARIŞI!

İYİ Parti Adana İl Başkanlığı için yarış kızışırken, siyasetin “ilginç ve dikkat çekici” yüzü bir kez daha ortaya çıktı.
İYİ Parti’nin Adana İl Başkanlığı için mevcut başkan Göktürk Boyvadaoğlu ile Birol Büyüköztürk yarışacak. İddialara göre, Adana milletvekili Metanet Çulhaoğlu Boyvadaoğlu’ndan desteğini çekti. Yeni seçimler için yeni aday Birol Büyüköztürk’ü destekliyor. İYİ Parti Adana milletvekili İsmail Koncuk ise, daha önce, “Bu adamın olduğu, il başkanlığı yaptığı il binasına gitmem” dediği ileri sürülen şimdiki İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu’na destek veriyor. Koncuk’un, daha önce tartışma yaşadığı ve geçen yıl bayramlaşmayı il binası yerine dışarıda yapmasına yol açan Göktürk Boyvadaoğlu’na destek vermesi, “Siyaseti ve siyasetçileri anlamak gerçekten güç” tartışmalarını alevlendiriyor.
İYİ Parti Adana İl Başkanlığı için yarış kızışırken, siyasetin “ilginç ve dikkat çekici” yüzü bir kez daha ortaya çıktı.

İYİ Parti’nin Adana İl Başkanlığı için mevcut başkan Göktürk Boyvadaoğlu ile Birol Büyüköztürk yarışacak.

İddialara göre, Adana milletvekili Metanet Çulhaoğlu Boyvadaoğlu’ndan desteğini çekti. Yeni seçimler için yeni aday Birol Büyüköztürk’ü destekliyor.

İYİ Parti Adana milletvekili İsmail Koncuk ise, daha önce, “Bu adamın olduğu, il başkanlığı yaptığı il binasına gitmem” dediği ileri sürülen şimdiki İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu’na destek veriyor.

Koncuk’un, daha önce tartışma yaşadığı ve geçen yıl bayramlaşmayı il binası yerine dışarıda yapmasına yol açan Göktürk Boyvadaoğlu’na destek vermesi, “Siyaseti ve siyasetçileri anlamak gerçekten güç” tartışmalarını alevlendiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.