İYİ Parti’de yeni başkan Boyvadaoğlu

SİYASET 27.04.2018 - 14:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2417+ kez okundu.
 

İYİ Parti’de yeni başkan Boyvadaoğlu

İYİ Parti Adana İl Başkanı Metanet Çulhaoğlu’nun istifasının ardından jet hızıyla yeni başkan belirlendi. GÖZLER CHP’YE ÇEVRİLDİ Çulhaoğlu, önceki gün milletvekili aday adaylığı nedeniyle il Başkanlığı’ndan istifa ederken, yerine yönetim kurulu üyelerinden işadamı Göktürk Boyvadaoğlu getirildi. Gözler şimdi Cumhuriyet Halk Partisi’ne çevrildi.  BAŞKANI KARALAR BELİRLEYECEK CHP Adana İl Başkanlığı görevinden istifa eden Ayhan Barut’un yerine ise henüz bir isim belirlenmedi. Alınan bilgi ve iddialara göre, CHP’nin yeni il başkanını Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar belirleyecek.  KARALAR’LA KARAR ALINAMAZ  Yine iddialara göre, İl Yönetim Kurulu üyelerinin tamamına yakınını seçimlerde örgütlere müdahale eden Zeydan Karalar belirledi.  Bu nedenle il yönetiminde Zeydan Karalar’a rağmen bir karar alınması imkansız. Bu nedenle Karalar kimi işaret ederse il başkanı o olacak.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Metanet Çulhaoğlu’nun istifasının ardından jet hızıyla yeni başkan belirlendi.
GÖZLER CHP’YE ÇEVRİLDİ
Çulhaoğlu, önceki gün milletvekili aday adaylığı nedeniyle il Başkanlığı’ndan istifa ederken, yerine yönetim kurulu üyelerinden işadamı Göktürk Boyvadaoğlu getirildi. Gözler şimdi Cumhuriyet Halk Partisi’ne çevrildi. 
BAŞKANI KARALAR BELİRLEYECEK
CHP Adana İl Başkanlığı görevinden istifa eden Ayhan Barut’un yerine ise henüz bir isim belirlenmedi. Alınan bilgi ve iddialara göre, CHP’nin yeni il başkanını Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar belirleyecek. 
KARALAR’LA KARAR ALINAMAZ 
Yine iddialara göre, İl Yönetim Kurulu üyelerinin tamamına yakınını seçimlerde örgütlere müdahale eden Zeydan Karalar belirledi.  Bu nedenle il yönetiminde Zeydan Karalar’a rağmen bir karar alınması imkansız. Bu nedenle Karalar kimi işaret ederse il başkanı o olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.