İYİ Parti’den galerici esnafına davet

SİYASET 28.02.2018 - 15:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1974+ kez okundu.
 

İYİ Parti’den galerici esnafına davet

İYİ Parti Seyhan, Çukurova ile Yüreğir ilçe teşkilat başkan ve yöneticileri, 3 Mart Cumartesi günü Adnan Menderes Kapalı Spor Salonu’nda Genel başkanları Meral Akşener’in de katılımıyla gerçekleşecek il kongresine esnafı davet etti.  ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİLER Adana Oto Galericiler Sitesi esnafıyla buluşup sorunlarını dinleyen İYİ Parti Seyhan İlçe Başkanı Güngör Köse, Çukurova İlçe Başkanı Azime Kocacık, Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Kara ve parti yöneticileri yarın GİK Üyesi Ali Türkşen’in de katılacağı Galericiler Sitesi’nde gerçekleştirecekleri toplantı için de çağrı yaptı.  “ADIM ATMADIĞIMIZ YER KALMAYACAK” Adana Oto Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Kara’yı ziyaret eden parti yöneticileri, “Genel başkanımız adım adım Türkiye’yi geziyor. Biz de artık sahaya indik ve Adana’yı geziyoruz. Genel başkanımızı ağırladıktan sonra herkes kendi seçim bölgesinde çalışacak. Bu ülkenin yarınları için adım atmadığımız hiç bir kalmayacak” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Seyhan, Çukurova ile Yüreğir ilçe teşkilat başkan ve yöneticileri, 3 Mart Cumartesi günü Adnan Menderes Kapalı Spor Salonu’nda Genel başkanları Meral Akşener’in de katılımıyla gerçekleşecek il kongresine esnafı davet etti. 
ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİLER
Adana Oto Galericiler Sitesi esnafıyla buluşup sorunlarını dinleyen İYİ Parti Seyhan İlçe Başkanı Güngör Köse, Çukurova İlçe Başkanı Azime Kocacık, Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Kara ve parti yöneticileri yarın GİK Üyesi Ali Türkşen’in de katılacağı Galericiler Sitesi’nde gerçekleştirecekleri toplantı için de çağrı yaptı. 
“ADIM ATMADIĞIMIZ YER KALMAYACAK”
Adana Oto Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Kara’yı ziyaret eden parti yöneticileri, “Genel başkanımız adım adım Türkiye’yi geziyor. Biz de artık sahaya indik ve Adana’yı geziyoruz. Genel başkanımızı ağırladıktan sonra herkes kendi seçim bölgesinde çalışacak. Bu ülkenin yarınları için adım atmadığımız hiç bir kalmayacak” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.