İYİ Parti İl Başkanlığı için Adamhasan’ın adı geçiyor

SİYASET 08.11.2017 - 15:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1771+ kez okundu.
 

İYİ Parti İl Başkanlığı için Adamhasan’ın adı geçiyor

Meral Akşener öncülüğünde kurulan ve yaklaşık 40 ilde il Başkanları belirlenen İYİ Parti’nin Adana İl Başkanlığı için  Avukat Fikret Adamhasan’ın ismi geçiyor.  Konuyla ilgili Egemen muhabirinin sorusunu yanıtlayan Avukat Fikret Adamhasan, “ Bizim, misyonumuz, vizyonumuz bellidir. Düşüncelerimiz İYİ Parti ile birebir örtüşmektedir. Bu partide görev almak benim için onur verici olur. Bir görev verilirse layıkıyla yerine getirmeye hazırım” dedi.


Meral Akşener öncülüğünde kurulan ve yaklaşık 40 ilde il Başkanları belirlenen İYİ Parti’nin Adana İl Başkanlığı için 
Avukat Fikret Adamhasan’ın ismi geçiyor.  Konuyla ilgili Egemen muhabirinin sorusunu yanıtlayan Avukat Fikret Adamhasan, “ Bizim, misyonumuz, vizyonumuz bellidir. Düşüncelerimiz İYİ Parti ile birebir örtüşmektedir. Bu partide görev almak benim için onur verici olur. Bir görev verilirse layıkıyla yerine getirmeye hazırım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.