İYİ PARTİ OLARAK BÜYÜK BİR SEVİNÇLE KARŞILADIK !..

SİYASET 23.02.2019 - 15:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1673+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ OLARAK BÜYÜK BİR SEVİNÇLE KARŞILADIK !..

  Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin adının, Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi olarak değiştirilmesi için verilen Kanun Teklifi Meclis Genel Kurulunda kabul edildi. İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail KONCUK Genel Kurulda, Kanun Teklifi üzerine bir konuşma yaptı. “Ben Türk milletini sokaklarda ıspanak fiyatına satılan demokrasiye, rüşvet ve hileyle çiğnenen, çiğnetilen hukuk düzenine, ahlaktan mahrum bir hürriyete, tefeciliğe, karaborsaya yer veren iktisadi bir yapıya çağırmıyorum. Türklük gurur ve şuuruna, İslam ahlak ve faziletine, yoksullukla savaşa, adalette yarışa, birliğe, kardeşliğe, kısacası Hak yolu, hakikat yolu, Allah yoluna çağırıyorum." diyen Başbuğ Alparslan Türkeş'i rahmet ve minnetle anıyorum. “Geç kalınmış da olsa, hangi gerekçeyle yapılmış olursa olsun Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin adının "Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi" olarak değiştirilmesini İYİ PARTİ olarak büyük bir sevinçle karşıladık. Bütün Parlamentoya, destek veren bütün milletvekillerimize Başbuğ Alparslan Türkeş ve onu seven Türk milliyetçileri, ülkücüler, Türkiye sevdalıları adına teşekkür ediyoruz.” KONCUK, “Elbette Başbuğ Alparslan Türkeş hayatı boyunca ortaya koyduğu mücadeleyle Türkiye sevdalısı, Türk milliyetçisi, ülkücü bir nesil meydana getirmiştir. Bu nesil yüz yıl sonra da, bin yıl sonra da Türkiye'nin ve Türk milletinin derdiyle dertlenmeye devam edecektir. Onun için Alparslan Türkeş'e, Türk milleti olarak ülkücü bir nesil meydana getirdiği için minnetimiz sonsuzdur. Tekrar rahmet ve minnetle yâd ediyorum.” dedi.    

 

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin adının, Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi olarak değiştirilmesi için verilen Kanun Teklifi Meclis Genel Kurulunda kabul edildi. İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail KONCUK Genel Kurulda, Kanun Teklifi üzerine bir konuşma yaptı.

“Ben Türk milletini sokaklarda ıspanak fiyatına satılan demokrasiye, rüşvet ve hileyle çiğnenen, çiğnetilen hukuk düzenine, ahlaktan mahrum bir hürriyete, tefeciliğe, karaborsaya yer veren iktisadi bir yapıya çağırmıyorum. Türklük gurur ve şuuruna, İslam ahlak ve faziletine, yoksullukla savaşa, adalette yarışa, birliğe, kardeşliğe, kısacası Hak yolu, hakikat yolu, Allah yoluna çağırıyorum." diyen Başbuğ Alparslan Türkeş'i rahmet ve minnetle anıyorum. “Geç kalınmış da olsa, hangi gerekçeyle yapılmış olursa olsun Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin adının "Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi" olarak değiştirilmesini İYİ PARTİ olarak büyük bir sevinçle karşıladık. Bütün Parlamentoya, destek veren bütün milletvekillerimize Başbuğ Alparslan Türkeş ve onu seven Türk milliyetçileri, ülkücüler, Türkiye sevdalıları adına teşekkür ediyoruz.”

KONCUK, “Elbette Başbuğ Alparslan Türkeş hayatı boyunca ortaya koyduğu mücadeleyle Türkiye sevdalısı, Türk milliyetçisi, ülkücü bir nesil meydana getirmiştir. Bu nesil yüz yıl sonra da, bin yıl sonra da Türkiye'nin ve Türk milletinin derdiyle dertlenmeye devam edecektir. Onun için Alparslan Türkeş'e, Türk milleti olarak ülkücü bir nesil meydana getirdiği için minnetimiz sonsuzdur. Tekrar rahmet ve minnetle yâd ediyorum.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.