İYİ PARTİ SEYHAN İLÇE'DEN SÖZÜTEK'E ZİYARET

SİYASET 23.01.2019 - 17:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3115+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ SEYHAN İLÇE'DEN SÖZÜTEK'E ZİYARET

  ADANA - İyi Parti Adana merkez Seyhan İlçe Başkanı Rıfat Karabucak ile yönetim kurulu üyeleri, Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek'i ziyaret ederek, esnafın sorunları dinledi, çözüme destek sözü verdiler.   İyi Parti Seyhan İlçe Başkanı Karabucak ile İlçe Sekreteri Bahri Bozlu, Başkan Yardımcıları Ayşe Sarı, Mustafa Kökenler ve Muhittin Karaoğlu'nu Adana ESOB ziyaretlerinde Birlik ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Başkan Vekili, Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Kuyumcular Esnaf Odası Başkanı Oğuz Başman, SMTC Odası Başkanı Celal Konuş, Lastikçiler Esnaf Odası Başkanı Muhsin Teze, Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Ali Tekin karşıladı.   Sıcak ve samimi bir havada geçen sohbette, İyi Parti İlçe Başkanı Karabucak, esnafın ve yöre çiftçisinin yaşadığı sorunlara değinirken, hem esnafın hem de çiftçinin iflas noktasında, yaşam mücadelesi verdiğini ve Hükümetin zordaki kesimlere acilen el uzatması gerektiğini söyledi. İlçe Başkanı Karabucak, ekonominin ayağa kalkması için üretime dönük projelerin desteklenmesi gerektiğini, başta yerli tohum üretimi ve ihracata yönelik teşviklerin artırılmasını isterken, "Yüksek rakımlı tepelerde oturanlar, bir kere de ovaya inerek halkın, işçinin, esnafın, çiftçinin sorunlarını yerinde görsün, soya, ayçiçeği, kırmızı et ithalatına ve İsrail tohumlarına karşı çözüm üretsin"dedi.   Birlik Başkanı Nihat Sözütek de, ekonominin sigortası ve bel kemiği olarak görülen küçük esnaf ve sanatkarlar ile çiftçilerin kriz ortamlarından olumsuz etkilendiğine dikkat çekerken,  piyasadaki nakit sıkıntısının giderilmesi ve esnafın, çiftçinin ayağa kaldırılması için desteklerin artırılması, düşük faizli, uzun vadeli kredilerin hızla hayata geçirilmesi, Bağ-Kur primlerinin ödenebilir seviyelere çekilmesi, mevcut birikmiş borçların da ötelenmesi gerektiğini söyledi.

 

ADANA - İyi Parti Adana merkez Seyhan İlçe Başkanı Rıfat Karabucak ile yönetim kurulu üyeleri, Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek'i ziyaret ederek, esnafın sorunları dinledi, çözüme destek sözü verdiler.

 

İyi Parti Seyhan İlçe Başkanı Karabucak ile İlçe Sekreteri Bahri Bozlu, Başkan Yardımcıları Ayşe Sarı, Mustafa Kökenler ve Muhittin Karaoğlu'nu Adana ESOB ziyaretlerinde Birlik ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Başkan Vekili, Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Kuyumcular Esnaf Odası Başkanı Oğuz Başman, SMTC Odası Başkanı Celal Konuş, Lastikçiler Esnaf Odası Başkanı Muhsin Teze, Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Ali Tekin karşıladı.

 

Sıcak ve samimi bir havada geçen sohbette, İyi Parti İlçe Başkanı Karabucak, esnafın ve yöre çiftçisinin yaşadığı sorunlara değinirken, hem esnafın hem de çiftçinin iflas noktasında, yaşam mücadelesi verdiğini ve Hükümetin zordaki kesimlere acilen el uzatması gerektiğini söyledi. İlçe Başkanı Karabucak, ekonominin ayağa kalkması için üretime dönük projelerin desteklenmesi gerektiğini, başta yerli tohum üretimi ve ihracata yönelik teşviklerin artırılmasını isterken, "Yüksek rakımlı tepelerde oturanlar, bir kere de ovaya inerek halkın, işçinin, esnafın, çiftçinin sorunlarını yerinde görsün, soya, ayçiçeği, kırmızı et ithalatına ve İsrail tohumlarına karşı çözüm üretsin"dedi.

 

Birlik Başkanı Nihat Sözütek de, ekonominin sigortası ve bel kemiği olarak görülen küçük esnaf ve sanatkarlar ile çiftçilerin kriz ortamlarından olumsuz etkilendiğine dikkat çekerken,  piyasadaki nakit sıkıntısının giderilmesi ve esnafın, çiftçinin ayağa kaldırılması için desteklerin artırılması, düşük faizli, uzun vadeli kredilerin hızla hayata geçirilmesi, Bağ-Kur primlerinin ödenebilir seviyelere çekilmesi, mevcut birikmiş borçların da ötelenmesi gerektiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.