İyilik için el ele verdiler

08.08.2019 - 14:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1776+ kez okundu.
 

İyilik için el ele verdiler

    Adana/ Adanalı gazeteci-yazar Ayşe Arman’ın Bodrum Gürece’de kurduğu İyilik Kolyeleri Atölyesi’nde Buluşan Rotary Kulübü üyelerinin eşleri, verdikleri destekle iyiliğin manevi huzurunu yaşadılar.    Pembe İzler Kadın Kanserleri Derneği yararına bir araya gelen Rotaryen eşleri; daha fazla kadının kanser kontrolünden geçebilmesi ve erken teşhisle kadın kanserlerinden korunması için farkındalık yarattıkları bir etkinlik düzenlediler.    Dönem başkanının eşi Tuba Doğru’nun organizasyonuyla Adanalı gazeteci-yazar Ayşe Arman’ın Bodrum Gürece’de kurduğu İyilik Kolyeleri Atölyesi’nde buluşan kadınlar iyilik yapmanın mutluluğunu yaşadılar.   Tuba Doğru,  etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada,  “Kadınlarımızın kanserden değil, geç kalmaktan korkmaları gerekir. Bu nedenle tüm kadınlarımızın düzenli tetkiklerini yaptırmalarını, imkanı olmayan kadınlarımız için de Kadın Kanserleri Derneği gibi sivil toplum kuruluşlarına bağışta bulunup başkaları için yardım eli uzatarak iyilik yapmanın huzurunu yaşamalı” çağrısında bulundu.    Tuba Doğru, “İyilikleri bulaştırmamıza vesile olan, bu güzel iyilik hareketini başlatan  sevgili Ayşe Arman’a, el ele vererek güçlerimizi birleştirdiğimiz Adana Rotary Kulübü eşlerimize ve Adanalı dostlarımıza, Bodrum’a gelemese de yardımlarını esirgemeyen tüm iyilikseverlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

 

 

Adana/ Adanalı gazeteci-yazar Ayşe Arman’ın Bodrum Gürece’de kurduğu İyilik Kolyeleri Atölyesi’nde Buluşan Rotary Kulübü üyelerinin eşleri, verdikleri destekle iyiliğin manevi huzurunu yaşadılar. 

 

Pembe İzler Kadın Kanserleri Derneği yararına bir araya gelen Rotaryen eşleri; daha fazla kadının kanser kontrolünden geçebilmesi ve erken teşhisle kadın kanserlerinden korunması için farkındalık yarattıkları bir etkinlik düzenlediler. 

 

Dönem başkanının eşi Tuba Doğru’nun organizasyonuyla Adanalı gazeteci-yazar Ayşe Arman’ın Bodrum Gürece’de kurduğu İyilik Kolyeleri Atölyesi’nde buluşan kadınlar iyilik yapmanın mutluluğunu yaşadılar.

 

Tuba Doğru,  etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, 

“Kadınlarımızın kanserden değil, geç kalmaktan korkmaları gerekir. Bu nedenle tüm kadınlarımızın düzenli tetkiklerini yaptırmalarını, imkanı olmayan kadınlarımız için de Kadın Kanserleri Derneği gibi sivil toplum kuruluşlarına bağışta bulunup başkaları için yardım eli uzatarak iyilik yapmanın huzurunu yaşamalı” çağrısında bulundu. 

 

Tuba Doğru, “İyilikleri bulaştırmamıza vesile olan, bu güzel iyilik hareketini başlatan  sevgili Ayşe Arman’a, el ele vererek güçlerimizi birleştirdiğimiz Adana Rotary Kulübü eşlerimize ve Adanalı dostlarımıza, Bodrum’a gelemese de yardımlarını esirgemeyen tüm iyilikseverlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.