JANDARMADAN UYUŞTURUCU MADDE OPERASYONU

GÜNDEM 11.04.2019 - 13:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2479+ kez okundu.
 

JANDARMADAN UYUŞTURUCU MADDE OPERASYONU

Adana İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; Çukurova, Kozan, Sarıçam ve Seyhan ilçelerinde lüks araçlarla eğlence mekanlarında uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şahıslara yönelik operasyon icra edildi. Yapılan operasyon neticesinde; S.A isimli şahsın kullanmış olduğu araçta (5.125) adet, F.T. isimli şahsın evinde ise (5.109) adet olmak üzere toplam (10.234) adet Extacy uyuşturucu hap ve (254) tabanca fişeği ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlarından toplam (11) şüpheli Kozan Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla gözaltına alınmış olup, (7) şüpheli tutuklanmış, (4) şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.  

Adana İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; Çukurova, Kozan, Sarıçam ve Seyhan ilçelerinde lüks araçlarla eğlence mekanlarında uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şahıslara yönelik operasyon icra edildi.

Yapılan operasyon neticesinde; S.A isimli şahsın kullanmış olduğu araçta (5.125) adet, F.T. isimli şahsın evinde ise (5.109) adet olmak üzere toplam (10.234) adet Extacy uyuşturucu hap ve (254) tabanca fişeği ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlarından toplam (11) şüpheli Kozan Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla gözaltına alınmış olup, (7) şüpheli tutuklanmış, (4) şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.