Jandarmadan Uyuşturucu Tacirlerine Yönelik Operasyon

GÜNDEM 16.07.2018 - 11:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1575+ kez okundu.
 

Jandarmadan Uyuşturucu Tacirlerine Yönelik Operasyon

    Adana İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen çalışmalar neticesinde; Kozan İlçesi Çulluuşağı Mahallesinde uyuşturucu imal ve ticaretini yapan şahsın yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi.   Yapılan operasyon neticesinde; A.Ç. isimli şahsın ev ile tarlasında (5 kilo 902 gram)  kubar esrar maddesi ile (5 bin 275) kök kenevir bitkisi ve (3) adet otomatik av tüfeği ele geçirildi.   Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli  çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.   Halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması, uyuşturucu madde kullanımı, imal ve ticaretinin önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.   Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

 

Adana İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen çalışmalar neticesinde; Kozan İlçesi Çulluuşağı Mahallesinde uyuşturucu imal ve ticaretini yapan şahsın yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi.

 

Yapılan operasyon neticesinde; A.Ç. isimli şahsın ev ile tarlasında (5 kilo 902 gram)  kubar esrar maddesi ile (5 bin 275) kök kenevir bitkisi ve (3) adet otomatik av tüfeği ele geçirildi.

 

Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli  çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

 

Halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması, uyuşturucu madde kullanımı, imal ve ticaretinin önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.