JET MECLİS!

GÜNDEM 14.09.2018 - 17:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1916+ kez okundu.
 

JET MECLİS!

  Adana’da Büyükşehir Belediye Meclisi 29 maddelik gündemi 10 dakikada görüştü.  KOMİSYON RAPORLARI OYLANDI  Büyükşehir Belediye Meclisi, Başkanvekili Murat Cevheri Bucak başkanlığında biraraya geldi. Sözleşmeli doktorların ücretlerinin artırılması, numarataj işlemlerinden ücreti alınması ile hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları depolama alanlarının belirlenmesine ait ücret tarifelerinin yüzde 20 düşürülmesinin de aralarında olduğu teklif ve komisyon raporları görüşüldü.  ADAMLAR BİLİMSEL ÇALIŞIYOR! Büyükşehir Belediye Başkanvekili Murat Cevheri Bucak, hızlı geçen meclis toplantısı için meclis üyelerini kastederek, “Adamlar bilimsel çalışıyor” dedi. Meclis üyeleri ise, tekliflerin değişik ihtisas komisyonlarında görüşülerek tartışıldığını oylamanın ise işin en kolay kısmı olduğunu söyledi. Kimi oy çokluğu, kimi ise oy birliğiyle gündem maddeleri 10 dakikalık oylama sonucu Meclis’ten geçti.

 

Adana’da Büyükşehir Belediye Meclisi 29 maddelik gündemi 10 dakikada görüştü. 

KOMİSYON RAPORLARI OYLANDI 
Büyükşehir Belediye Meclisi, Başkanvekili Murat Cevheri Bucak başkanlığında biraraya geldi. Sözleşmeli doktorların ücretlerinin artırılması, numarataj işlemlerinden ücreti alınması ile hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları depolama alanlarının belirlenmesine ait ücret tarifelerinin yüzde 20 düşürülmesinin de aralarında olduğu teklif ve komisyon raporları görüşüldü. 
ADAMLAR BİLİMSEL ÇALIŞIYOR!
Büyükşehir Belediye Başkanvekili Murat Cevheri Bucak, hızlı geçen meclis toplantısı için meclis üyelerini kastederek, “Adamlar bilimsel çalışıyor” dedi. Meclis üyeleri ise, tekliflerin değişik ihtisas komisyonlarında görüşülerek tartışıldığını oylamanın ise işin en kolay kısmı olduğunu söyledi. Kimi oy çokluğu, kimi ise oy birliğiyle gündem maddeleri 10 dakikalık oylama sonucu Meclis’ten geçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.