Jimmy Key’in sonbahar ve kış koleksiyonu görücüye çıktı!

GÜNDEM 24.11.2017 - 13:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1967+ kez okundu.
 

Jimmy Key’in sonbahar ve kış koleksiyonu görücüye çıktı!

Kadın giyimin öncü markası Jimmy Key, bu yılın moda renklerinden harmanladığı 2017-2018 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nu Öğretmenler Günü’nde Turgut Özal’daki mağazada görücüye çıkardı.   Tekstil sektörünün içinden gelen girişimci işkadını Münevver Deniz, 3 yıldan bu yana işlettiği mağazada, markanın sonbahar ve kış lansmanını yaptı. Lansmana, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Jimmy Key’in Bayilerden Sorumlu Müdürü Ramazan Ok, eski milletvekili adaylarından Dr. Ahmet Adıgüzel, işadamı Ali Güzeller ile seçkin davetliler katıldı.  Mağaza Sahibi Münevver Deniz, Jimmy Key’in bu yıl yaş aralığı ile ürün portföyünü oldukça genişlettiğine dikkat çekerek, kadın giyim uzmanı Jimmy Key’in bu yılın moda renkleri olan haki, yeşil, mürdüm, kirli beji genç ile klasik modelleri çok iyi harmanladığını söyledi. Deniz, şık ve güzel giyinmek isteyen bayanların mağazalarına uğramalarını istedi. Lansmana katılan bayanlar da Jimmy Key’in sonbahar ve kış koleksiyonundaki yeniliklerle şık tasarımları çok beğendi.  Jimmy Key’de ürün fiyat aralığı ise 30 lira ile 650 lira arasında değişiyor.

Kadın giyimin öncü markası Jimmy Key, bu yılın moda renklerinden harmanladığı 2017-2018 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nu Öğretmenler Günü’nde Turgut Özal’daki mağazada görücüye çıkardı.  

Tekstil sektörünün içinden gelen girişimci işkadını Münevver Deniz, 3 yıldan bu yana işlettiği mağazada, markanın sonbahar ve kış lansmanını yaptı. Lansmana, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Jimmy Key’in Bayilerden Sorumlu Müdürü Ramazan Ok, eski milletvekili adaylarından Dr. Ahmet Adıgüzel, işadamı Ali Güzeller ile seçkin davetliler katıldı.  Mağaza Sahibi Münevver Deniz, Jimmy Key’in bu yıl yaş aralığı ile ürün portföyünü oldukça genişlettiğine dikkat çekerek, kadın giyim uzmanı Jimmy Key’in bu yılın moda renkleri olan haki, yeşil, mürdüm, kirli beji genç ile klasik modelleri çok iyi harmanladığını söyledi. Deniz, şık ve güzel giyinmek isteyen bayanların mağazalarına uğramalarını istedi. Lansmana katılan bayanlar da Jimmy Key’in sonbahar ve kış koleksiyonundaki yeniliklerle şık tasarımları çok beğendi.  Jimmy Key’de ürün fiyat aralığı ise 30 lira ile 650 lira arasında değişiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.