KILIÇDAROĞLU YARIN ADANA’DA

GÜNDEM 16.03.2018 - 13:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2269+ kez okundu.
 

KILIÇDAROĞLU YARIN ADANA’DA

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in davetlisi olarak yarın Adana’da olacak. Kılıçdaroğlu, belediye tarafından yaptırılacak toplu temel atma ve açılış törenine katılacak. Kılıçdaroğlu ilk olarak  Şehit Aileleri Derneği’nde şehit a aileleriyle buluşacak ve buradaki şehitler anısına okutulan mevlit programına katılacak. Kılıçdaroğlu, 14.30’da ise Çukurova Belediyesi’nin Barış Manço Bulvarı üzerindeki Yurt Mahallesi Muhtarlığı önündeki toplu açılış ve temel atma töreninde Adanalılarla buluşacak.  Törenin ardından Şehit Piyade Sözleşmeli Er Halil İbrahim Şık’ın ailesini ziyaret edecek Kılıçdaroğlu, Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde Adana’daki tüm muhtarlarla bir araya gelecek. TOPLU TEMEL ATMA TÖRENİ YAPILACAK TESİSLER 1. Çanakkale Şehitler Parkı 45.000 metrekarelik alana Çanakkale'deki tüm anıt ve abidelerin birebir örneğinin bulunacağı, Atatürk'ün doğduğu evin bulunduğu, Adanalı tüm şehitlerin isminin yaşatılacağı bir bölümün bulunduğu müze ve dioramanın olduğu parkımız. 18 Mart açılış tarihi bu anlamda önem kazanmaktadır.   2. Atatürk Kız-Erkek Öğrenci Yurdu 200 kız-200 erkek öğrenci olmak üzere 400 öğrencinin barınacağı modern öğrenci yurdu.   3. Planetaryum ve Uzay Gözlem Evi   4. Hemşeri Dernekleri Kampüsü 50 Hemşehri derneğine, dernek merkezi ve toplantı salonları.   5. Çukurova İlçemizin 3. Kütüphanesi Çukurova ilçemizin ilk ve ikinci kütüphanesinin açılışını da aynı törende yapıyoruz.   6. 100. Yıl Kapalı Semt Pazarı 10.000 metrekare alanda, ücretsiz kapalı otoparkı da bulunan semt pazarı   7. 100. Yıl Mahallesi Semt Kreşi   8. 100. Yıl Mahallesi Kadın Sohbet Evi   9. 100. Yıl Mahallesi Su Oyunları Parkı   10. Yurt Mahallesi Su Oyunları Parkı   11. Şambayadı Mahallesi Emekli Dinlenme Evi   12. Karslılar Mahallesi Kadın Sohbet Evi

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in davetlisi olarak yarın Adana’da olacak. Kılıçdaroğlu, belediye tarafından yaptırılacak toplu temel atma ve açılış törenine katılacak.

Kılıçdaroğlu ilk olarak  Şehit Aileleri Derneği’nde şehit a aileleriyle buluşacak ve buradaki şehitler anısına okutulan mevlit programına katılacak. Kılıçdaroğlu, 14.30’da ise Çukurova Belediyesi’nin Barış Manço Bulvarı üzerindeki Yurt Mahallesi Muhtarlığı önündeki toplu açılış ve temel atma töreninde Adanalılarla buluşacak.  Törenin ardından Şehit Piyade Sözleşmeli Er Halil İbrahim Şık’ın ailesini ziyaret edecek Kılıçdaroğlu, Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde Adana’daki tüm muhtarlarla bir araya gelecek.

TOPLU TEMEL ATMA TÖRENİ YAPILACAK TESİSLER

1. Çanakkale Şehitler Parkı

45.000 metrekarelik alana Çanakkale'deki tüm anıt ve abidelerin birebir örneğinin bulunacağı, Atatürk'ün doğduğu evin bulunduğu, Adanalı tüm şehitlerin isminin yaşatılacağı bir bölümün bulunduğu müze ve dioramanın olduğu parkımız. 18 Mart açılış tarihi bu anlamda önem kazanmaktadır.

 

2. Atatürk Kız-Erkek Öğrenci Yurdu

200 kız-200 erkek öğrenci olmak üzere 400 öğrencinin barınacağı modern öğrenci yurdu.

 

3. Planetaryum ve Uzay Gözlem Evi

 

4. Hemşeri Dernekleri Kampüsü

50 Hemşehri derneğine, dernek merkezi ve toplantı salonları.

 

5. Çukurova İlçemizin 3. Kütüphanesi

Çukurova ilçemizin ilk ve ikinci kütüphanesinin açılışını da aynı törende yapıyoruz.

 

6. 100. Yıl Kapalı Semt Pazarı

10.000 metrekare alanda, ücretsiz kapalı otoparkı da bulunan semt pazarı

 

7. 100. Yıl Mahallesi Semt Kreşi

 

8. 100. Yıl Mahallesi Kadın Sohbet Evi

 

9. 100. Yıl Mahallesi Su Oyunları Parkı

 

10. Yurt Mahallesi Su Oyunları Parkı

 

11. Şambayadı Mahallesi Emekli Dinlenme Evi

 

12. Karslılar Mahallesi Kadın Sohbet Evi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.