KADIN BASKETBOLCULAR GALİBİYET SÖZÜ VERDİ

SPOR 23.10.2019 - 12:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1876+ kez okundu.
 

KADIN BASKETBOLCULAR GALİBİYET SÖZÜ VERDİ

  Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ndeki tek temsilcimiz Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol Kulübü,  Adana Valisi Mahmut Demirtaş ile Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaret etti. Basketbol takımının da hazır bulunduğu ziyaretlerde konuşan Kulüp Başkanı Mehmet Işıkay, “Adana’mızı Süper Ligde en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi. TRİBÜNLERİ DOLDURUN Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde bu sezon oynadığı 2 maçta 1 galibiyet, 1 mağlubiyet alan 28 Ekim Pazartesi günü ise İzmit Büyükşehir Belediyespor deplasmanına güdecek olan temsilcimiz bu maçın hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da ziyaretler gerçekleştiriyor. Süper Lig temsilcimizin kurmayları önce Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı ziyaret ederek verdiği destekten dolayı bir teşekkür plaketi sundular. Vali Mahmut Demirtaş, Adana’nın süper ligde bir takımının olmasının çok önemli olduğunu belirterek, “Özellikle iç saha maçlarında tüm Adanalıların takıma destek vermesini, tribünleri doldurmasını bekliyorum” diye konuştu. ÇETİN’DEN DESTEK Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kulüp yöneticilerinin ve takımın ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Bizlerde hem destekleyerek hem de tribünlerdeki yerimizi alarak süper ligdeki temsilcimize sahip çıkacağız” ifadesini kullandı. Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol Kulübü oyuncuları Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e bundan sonraki maçlarda galibiyet sözü verdiler VALİ DEMİRTAŞ’A PLAKET Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol Kulübü Başkanı Mehmet Işıkay, Asbaşkan Temel Eren ve TBF Adana il Temsilcisi Abdullah Kutlu Adana Valisi Mahmut Demirtaş’a bir plaket vererek, takım hakkında bilgi verdi.  

 

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ndeki tek temsilcimiz Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol Kulübü,  Adana Valisi Mahmut Demirtaş ile Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaret etti. Basketbol takımının da hazır bulunduğu ziyaretlerde konuşan Kulüp Başkanı Mehmet Işıkay, “Adana’mızı Süper Ligde en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

TRİBÜNLERİ DOLDURUN
Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde bu sezon oynadığı 2 maçta 1 galibiyet, 1 mağlubiyet alan 28 Ekim Pazartesi günü ise İzmit Büyükşehir Belediyespor deplasmanına güdecek olan temsilcimiz bu maçın hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da ziyaretler gerçekleştiriyor. Süper Lig temsilcimizin kurmayları önce Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı ziyaret ederek verdiği destekten dolayı bir teşekkür plaketi sundular. Vali Mahmut Demirtaş, Adana’nın süper ligde bir takımının olmasının çok önemli olduğunu belirterek, “Özellikle iç saha maçlarında tüm Adanalıların takıma destek vermesini, tribünleri doldurmasını bekliyorum” diye konuştu.
ÇETİN’DEN DESTEK
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kulüp yöneticilerinin ve takımın ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Bizlerde hem destekleyerek hem de tribünlerdeki yerimizi alarak süper ligdeki temsilcimize sahip çıkacağız” ifadesini kullandı. Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol Kulübü oyuncuları Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e bundan sonraki maçlarda galibiyet sözü verdiler
VALİ DEMİRTAŞ’A PLAKET
Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol Kulübü Başkanı Mehmet Işıkay, Asbaşkan Temel Eren ve TBF Adana il Temsilcisi Abdullah Kutlu Adana Valisi Mahmut Demirtaş’a bir plaket vererek, takım hakkında bilgi verdi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.