KADIN BİR ADAY MHP’Yİ İYİ BİR YERE TAŞIR

GÜNDEM 06.05.2018 - 12:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1871+ kez okundu.
 

KADIN BİR ADAY MHP’Yİ İYİ BİR YERE TAŞIR

MHP Adana milletvekili aday adayı Eczacı Yeşim Akkaş, mahalle gezilerini sürdürüyor
  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana milletvekili a.adayı Yeşim Akkaş’a şehrin her yanından destek geliyor. Akkaş, yıllardır eczacılık yaptığından dolayı birçok kişiyle iyi ilişkiler geliştirdiğini, MHP’den adaylık başvurusunu öğrenenlerin büyük destek verdiklerini söyledi. Akkaş, “MHP’ye büyük ilgi var, kadın bir aday partimizi yükseklere taşır” dedi.  “SORUN ÇÖZMEYİ SEVİYORUM” Akkaş yaptığı açıklamada, halen siyaset yaptığı partisine aday adaylık başvurusunun ardından şehrin dört bir yanını gezmeye başladığını bildirdi. 24 Haziran’a sayılı günler kaldığını anlatan Akkaş,  kendisine bir ziyaret programı hazırlayıp yola koyulduğuna dikkat çekerek, “Bu seçim Türkiye’nin en önemli seçimlerinden biri olacak. Cumhur ittifakının kazanarak partimizin de milletvekili seçimlerinde Adana’da önemli bir destek almasını istiyoruz. Halkımıza güvenerek yola çıktım. Mesleğimden dolayı sürekli sorun çözmeyi seviyorum” dedi.  “KADINLARI İŞ HAYATINA KATMAK İSTİYORUM” Aynı zamandan Sarıçam Girişimci Kadınlar Derneği Başkan Yardımcısı Yeşim Akkaş, kadın istihdamını önemsediğini bundan dolayı özellikle kadınların çalışma hayatında söz sahibi olmasını istediğini bildirdi. Akkaş, “Allah nasip ederse partim de beni milletvekili adayı gösterirse kadınların işsizliğini azaltmak için çok çalışma yapacağım” diye konuştu. Akkaş, bu yönde hazırladıkları bir projeyi Adana Ticaret Odası ve Sarıçam Belediyesi ile hayata geçirdiklerini vurguladı.  “KADIN GÖZÜNDEN MHP’Yİ ANLATACAĞIM” Akkaş, çalışan anneler ve çocuklarla da ilgili birçok projeyi uygulamak istediklerini bu yönde yapılacak çalışmalara da destek vermeye çabaladığını ifade etti. Akkaş, bugüne kadar onlarca mahalle gezip ev toplantılarına katıldığını anlatarak, “MHP’li kadın bir siyasetçi görmek özellikle kadınları mutlu ediyor. Onlarla yaptığım ikili diyaloglarla bir yol haritası da oluşturdum. İleriki zamanlarda partimizin kadınlara bakış açısına katkı sağlayacak bir çalışmayı da Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’ye sunmak istiyorum” diye konuştu.
MHP Adana milletvekili aday adayı Eczacı Yeşim Akkaş, mahalle gezilerini sürdürüyor

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana milletvekili a.adayı Yeşim Akkaş’a şehrin her yanından destek geliyor. Akkaş, yıllardır eczacılık yaptığından dolayı birçok kişiyle iyi ilişkiler geliştirdiğini, MHP’den adaylık başvurusunu öğrenenlerin büyük destek verdiklerini söyledi. Akkaş, “MHP’ye büyük ilgi var, kadın bir aday partimizi yükseklere taşır” dedi. 
“SORUN ÇÖZMEYİ SEVİYORUM”
Akkaş yaptığı açıklamada, halen siyaset yaptığı partisine aday adaylık başvurusunun ardından şehrin dört bir yanını gezmeye başladığını bildirdi. 24 Haziran’a sayılı günler kaldığını anlatan Akkaş,  kendisine bir ziyaret programı hazırlayıp yola koyulduğuna dikkat çekerek, “Bu seçim Türkiye’nin en önemli seçimlerinden biri olacak. Cumhur ittifakının kazanarak partimizin de milletvekili seçimlerinde Adana’da önemli bir destek almasını istiyoruz. Halkımıza güvenerek yola çıktım. Mesleğimden dolayı sürekli sorun çözmeyi seviyorum” dedi. 
“KADINLARI İŞ HAYATINA KATMAK İSTİYORUM”
Aynı zamandan Sarıçam Girişimci Kadınlar Derneği Başkan Yardımcısı Yeşim Akkaş, kadın istihdamını önemsediğini bundan dolayı özellikle kadınların çalışma hayatında söz sahibi olmasını istediğini bildirdi. Akkaş, “Allah nasip ederse partim de beni milletvekili adayı gösterirse kadınların işsizliğini azaltmak için çok çalışma yapacağım” diye konuştu. Akkaş, bu yönde hazırladıkları bir projeyi Adana Ticaret Odası ve Sarıçam Belediyesi ile hayata geçirdiklerini vurguladı. 
“KADIN GÖZÜNDEN MHP’Yİ ANLATACAĞIM”
Akkaş, çalışan anneler ve çocuklarla da ilgili birçok projeyi uygulamak istediklerini bu yönde yapılacak çalışmalara da destek vermeye çabaladığını ifade etti. Akkaş, bugüne kadar onlarca mahalle gezip ev toplantılarına katıldığını anlatarak, “MHP’li kadın bir siyasetçi görmek özellikle kadınları mutlu ediyor. Onlarla yaptığım ikili diyaloglarla bir yol haritası da oluşturdum. İleriki zamanlarda partimizin kadınlara bakış açısına katkı sağlayacak bir çalışmayı da Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’ye sunmak istiyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.