KADIN, ÇOCUK VE İŞÇİ ÖLÜMLERİNE KARŞI DUYARSIZ OLMAYALIM

GÜNDEM 10.10.2018 - 16:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2309+ kez okundu.
 

KADIN, ÇOCUK VE İŞÇİ ÖLÜMLERİNE KARŞI DUYARSIZ OLMAYALIM

  Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Vahap Çolak, “Kadın, çocuk cinayetleri, işçi ölümleri, terör hadiselerinden ölümlerin haddi hesabı yok, ne olur ölümlere karşı duyarsız kalmayalım” dedi.  Çolak, Ankara Garı’nda 103 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının yıldönümünde belediye meclisinde gündem dışı söz alarak konuştu. Adana’dan da 12 kişinin bu katliamda hayatını kaybettiğine değinen Çolak, “Diyarbakır’da, Suruç’ta, Ceylanpınar’da iki polisin şehit edildiği olayda, Ankara’daki olayların saldırganlarını neden bulmuyorsunuz? 12 Eylül gibi hem oradan hem buradan mı öldürülüyor, bu böyle gitmez. Ankara saldırısında yaralılar bile uzun ve ağır tedavilerden geçti” dedi. Çolak, şöyle devam etti: “Ne olur bu öldürülenlerin insan olduğunu hatırımızda tutalım. Ölümlere kadar bu kadar duyarsız olmayalım. Sadece terörden değil yılda 2 bin de işçi ölüyor, ölümlerin haddi hesabı yok. Kadın ve çocuk cinayetleri, çocuk istismarları halen devam ediyor. Olmasının bir tek nedeni var; bizim aşırı duyarsızlığımız. Duyarsız kaldığımız sürece devam edecek.”

 

Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Vahap Çolak, “Kadın, çocuk cinayetleri, işçi ölümleri, terör hadiselerinden ölümlerin haddi hesabı yok, ne olur ölümlere karşı duyarsız kalmayalım” dedi. 
Çolak, Ankara Garı’nda 103 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının yıldönümünde belediye meclisinde gündem dışı söz alarak konuştu. Adana’dan da 12 kişinin bu katliamda hayatını kaybettiğine değinen Çolak, “Diyarbakır’da, Suruç’ta, Ceylanpınar’da iki polisin şehit edildiği olayda, Ankara’daki olayların saldırganlarını neden bulmuyorsunuz? 12 Eylül gibi hem oradan hem buradan mı öldürülüyor, bu böyle gitmez. Ankara saldırısında yaralılar bile uzun ve ağır tedavilerden geçti” dedi. Çolak, şöyle devam etti: “Ne olur bu öldürülenlerin insan olduğunu hatırımızda tutalım. Ölümlere kadar bu kadar duyarsız olmayalım. Sadece terörden değil yılda 2 bin de işçi ölüyor, ölümlerin haddi hesabı yok. Kadın ve çocuk cinayetleri, çocuk istismarları halen devam ediyor. Olmasının bir tek nedeni var; bizim aşırı duyarsızlığımız. Duyarsız kaldığımız sürece devam edecek.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.