KADINLAR “BANDO” İLE BAŞLADI!

27.02.2020 - 18:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1934+ kez okundu.
 

KADINLAR “BANDO” İLE BAŞLADI!

  Adana'da, aralarında kanser tedavisi gören, engelli çocuğu bulunan, engelli kadınların da olduğu Akdeniz Kadınları Platformu, ilk planlarını gerçekleştirdi. Bando takımı kuran kadınlar, kendilerine destek verenlere teşekkür etti.   Platform Başkanı Serap Dinçel, genç yaşlarda gerçekleştiremedikleri hayallerinin peşinde koşmak istediklerini söyledi. Bando takımı kurarak işe başladıklarını anlatan Dinçel, “Çok zevkli ve eğlenceli vakitler geçiriyoruz. Yüzlerce kadınımız varken, sadece hedefimizin bir hayal olması olası bir durum değil. Buna benzer birçok projeyi hayata geçirmek istiyoruz. Türkiye ölçeğinde bir kadın platformu oluşturmayı planlıyoruz. Çünkü biz gerçekten birbirimize çok iyi geliyoruz” dedi.  Hayat mücadelesinde kendilerine yaşam alanı ve iyi bir ortam yaratmaya çalıştıklarına değinen Dinçel, “Bunun için bize verilebilecek en iyi destek manevi destektir. Biz bu konuda kapılarını açan Adana Kent Konseyi Başkanımıza, Çukurova Belediye Başkanımız Soner Çetin'e çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Adana'da, aralarında kanser tedavisi gören, engelli çocuğu bulunan, engelli kadınların da olduğu Akdeniz Kadınları Platformu, ilk planlarını gerçekleştirdi. Bando takımı kuran kadınlar, kendilerine destek verenlere teşekkür etti.  
Platform Başkanı Serap Dinçel, genç yaşlarda gerçekleştiremedikleri hayallerinin peşinde koşmak istediklerini söyledi. Bando takımı kurarak işe başladıklarını anlatan Dinçel, “Çok zevkli ve eğlenceli vakitler geçiriyoruz. Yüzlerce kadınımız varken, sadece hedefimizin bir hayal olması olası bir durum değil. Buna benzer birçok projeyi hayata geçirmek istiyoruz. Türkiye ölçeğinde bir kadın platformu oluşturmayı planlıyoruz. Çünkü biz gerçekten birbirimize çok iyi geliyoruz” dedi. 
Hayat mücadelesinde kendilerine yaşam alanı ve iyi bir ortam yaratmaya çalıştıklarına değinen Dinçel, “Bunun için bize verilebilecek en iyi destek manevi destektir. Biz bu konuda kapılarını açan Adana Kent Konseyi Başkanımıza, Çukurova Belediye Başkanımız Soner Çetin'e çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.