“Kadın Çalıştayı” yarın başlıyor

GÜNDEM 14.12.2017 - 14:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2079+ kez okundu.
 

“Kadın Çalıştayı” yarın başlıyor

Adana’da Kadın Adayları Destekleme Derneği (KADER) Çukurova Üniversitesi ve Türkiye Muhtarlar Federasyonu tarafından “Kadın Çalıştayı” yapılacak.  ADANA DIŞINDAN 100 KADIN MUHTAR KATILACAK KADER Başkanı Hanife Küçükyılmaz, Çukurova Belediyesi’nin desteğiyle 16 Aralık Cumartesi günü saat 10.00’da başlayacak çalıştaya Adana dışından 100 kadın muhtarın katılacağını söyledi. Küçükyılmaz, “Çalıştayda kadının siyasetteki yeri, siyasi partilerdeki temsil oranın yetersizliğinin nedenleri, kadınların önündeki sorunlar ve çözüm yolları gibi konular masaya yatırılacak. Tüm kadınlarımızı ve duyarlı yurttaşlarımızı etkinliğimize bekliyoruz” dedi.

Adana’da Kadın Adayları Destekleme Derneği (KADER) Çukurova Üniversitesi ve Türkiye Muhtarlar Federasyonu tarafından “Kadın Çalıştayı” yapılacak. 

ADANA DIŞINDAN 100 KADIN MUHTAR KATILACAK
KADER Başkanı Hanife Küçükyılmaz, Çukurova Belediyesi’nin desteğiyle 16 Aralık Cumartesi günü saat 10.00’da başlayacak çalıştaya Adana dışından 100 kadın muhtarın katılacağını söyledi. Küçükyılmaz, “Çalıştayda kadının siyasetteki yeri, siyasi partilerdeki temsil oranın yetersizliğinin nedenleri, kadınların önündeki sorunlar ve çözüm yolları gibi konular masaya yatırılacak. Tüm kadınlarımızı ve duyarlı yurttaşlarımızı etkinliğimize bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.