KADİR AYDAR’I CEYHAN’DAN KİMSE KOPARAMAZ

GÜNDEM 19.03.2020 - 15:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1670+ kez okundu.
 

KADİR AYDAR’I CEYHAN’DAN KİMSE KOPARAMAZ

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis’te iktidara yüklendi:
Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) seçimlerin üzerinden 11 ay geçtikten sonra kendisi hakkında başlattığı incelemeyle ilgili dilekçe verdi. Aydar hakkında geçtiğimiz günlerde görevden alınarak yerine kayyum atandığıyla ilgili iddialar yeralmış, Aydar ise “Bana tebliğ edilen bir şey yok. Görevimin başındayım” demişti.  CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın mazbatasına göz dikenlerin iyi düşünmesini istedi. Özel, “Ceyhan'ı Kadir'den, Kadir'i Ceyhan'dan kimse koparamaz. Seçmenin bu konudaki cevabı çok ağır olur” diyerek iktidara yüklendi.   Aydar’ın CHP’nin gözbebeği genç bir belediye başkanı olduğunu anlatan Özel, şunları kaydetti: “Ceyhan, Kadir Aydar'ı seçti. Kadir Aydar bir yıldır ne yaptı? 32 kilometre asfalt yol yaptı. Çok daha güçlü belediyelerden çok önce, kadınlar iş hayatına rahatlıkla girebilsin diye 5 kreş açtı. Müthiş bir kent meydanı, kültür merkezi, 2 toplum merkezi yaptı. Kadir Aydar, 11 ayda 19 park yaptı. Düğün salonlarını ücretsiz yaptı. 400 öğrenciye burs veriyor.  Mazbatasına göz dikilen Aydar, 1 lira maaş almadı. Maaşını şehit analarına bağışladı. Makam aracını kullanmıyor, kendi aracını kullanıyor. Makam aracı ne oluyor? Gelin- damada düğün arabası olarak veriliyor.  Kadın Basketbol takımını kurduğu yıl şampiyon yaptı. Ceyhanspor şampiyonluğa oynuyor. Partimizin yaptırdığı anketlerde ilçe belediye başkanlarında bir yıllık performansla Kadir Aydar şampiyonluğa yürüyor.” Başarıyı hazmedemeyenlerin Kadir Aydar’ın mazbatasına göz diktiğine dikkat çeken Özel, “Kadir'in mazbatasına göz dikilince Ceyhan'da yer yerinden oynadı bu ağır gündeme rağmen. O mazbataya uzanan eller iyi düşünsün. 31 Mart'ta milli iradeye yapılan saldırıya 23 Haziran'da verilen demokratik cevabı görsünler. Ceyhan'ı Kadir'den Kadir'i Ceyhan'dan kimse koparamaz. Seçmenin bu konudaki cevabı çok ağır olur” diye konuştu.
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis’te iktidara yüklendi:

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) seçimlerin üzerinden 11 ay geçtikten sonra kendisi hakkında başlattığı incelemeyle ilgili dilekçe verdi. Aydar hakkında geçtiğimiz günlerde görevden alınarak yerine kayyum atandığıyla ilgili iddialar yeralmış, Aydar ise “Bana tebliğ edilen bir şey yok. Görevimin başındayım” demişti. 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın mazbatasına göz dikenlerin iyi düşünmesini istedi. Özel, “Ceyhan'ı Kadir'den, Kadir'i Ceyhan'dan kimse koparamaz. Seçmenin bu konudaki cevabı çok ağır olur” diyerek iktidara yüklendi.  
Aydar’ın CHP’nin gözbebeği genç bir belediye başkanı olduğunu anlatan Özel, şunları kaydetti: “Ceyhan, Kadir Aydar'ı seçti. Kadir Aydar bir yıldır ne yaptı? 32 kilometre asfalt yol yaptı. Çok daha güçlü belediyelerden çok önce, kadınlar iş hayatına rahatlıkla girebilsin diye 5 kreş açtı. Müthiş bir kent meydanı, kültür merkezi, 2 toplum merkezi yaptı. Kadir Aydar, 11 ayda 19 park yaptı. Düğün salonlarını ücretsiz yaptı. 400 öğrenciye burs veriyor.  Mazbatasına göz dikilen Aydar, 1 lira maaş almadı. Maaşını şehit analarına bağışladı. Makam aracını kullanmıyor, kendi aracını kullanıyor. Makam aracı ne oluyor? Gelin- damada düğün arabası olarak veriliyor.  Kadın Basketbol takımını kurduğu yıl şampiyon yaptı. Ceyhanspor şampiyonluğa oynuyor. Partimizin yaptırdığı anketlerde ilçe belediye başkanlarında bir yıllık performansla Kadir Aydar şampiyonluğa yürüyor.”
Başarıyı hazmedemeyenlerin Kadir Aydar’ın mazbatasına göz diktiğine dikkat çeken Özel, “Kadir'in mazbatasına göz dikilince Ceyhan'da yer yerinden oynadı bu ağır gündeme rağmen. O mazbataya uzanan eller iyi düşünsün. 31 Mart'ta milli iradeye yapılan saldırıya 23 Haziran'da verilen demokratik cevabı görsünler. Ceyhan'ı Kadir'den Kadir'i Ceyhan'dan kimse koparamaz. Seçmenin bu konudaki cevabı çok ağır olur” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.