"KAHRAMAN ORDUMUZUN YANINDAYIZ"

SİYASET 10.10.2019 - 13:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2081+ kez okundu.
 

"KAHRAMAN ORDUMUZUN YANINDAYIZ"

       Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin kuzeyinde başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nın bölgeye huzur, güven ve istikrarı getireceğini söyledi. Başkan Sözütek, "TÜRK MİLLETİ OLARAK KAHRAMAN ORDUMUZUN YANINDAYIZ" ifadelerini kullandı. Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) ve Minibüsçüler Odası Başkanı Nihat Sözütek, Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nın bölge ve dünya barışına katkı sağlayacağına inandığını kaydetti.  Türk devletinin teröre en ufak bir tolerans tanıyamayacağının altını çizen Birlik Başkanı Sözütek, yaptığı açıklamada, "Millet olarak terörün her türlüsüne karşıyız. Terörle mücadele kapsamında atılacak her adımı desteklemek bizim için milli bir sorumluluktur. Ülkemize ve milletimize yönelik oynanan oyunların bozulması, bölgeye barış, huzur ve güvenin getirilmesini hedefleyen Barış Pınarı Harekatının başarıyla sonuçlanmasını diliyorum. Gün bir olma, birlik olma günüdür. Harekatın sadece ülkemizin güvenliği için değil bölge ve dünya barışına da önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Şahsım, teşkilatım, esnaf, sanatkarlarımız ve Türk Milleti olarak, ülkemizin bekası, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve sınırlarımızın güvenliği için gece gündüz demeden canı pahasına görevinin başında olan Mehmetçiklerimizin yanındayız. Yüreğimiz ve dualarımız şanlı ordumuzla birliktedir. Allah, ülkemizin birliği, dirliği, huzuru için mücadele eden kahraman askerlerimizi korusun ve muzaffer eylesin" ifadelerini kullandı.  

 

 

 

 Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin kuzeyinde başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nın bölgeye huzur, güven ve istikrarı getireceğini söyledi. Başkan Sözütek, "TÜRK MİLLETİ OLARAK KAHRAMAN ORDUMUZUN YANINDAYIZ" ifadelerini kullandı.

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) ve Minibüsçüler Odası Başkanı Nihat Sözütek, Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nın bölge ve dünya barışına katkı sağlayacağına inandığını kaydetti. 

Türk devletinin teröre en ufak bir tolerans tanıyamayacağının altını çizen Birlik Başkanı Sözütek, yaptığı açıklamada, "Millet olarak terörün her türlüsüne karşıyız. Terörle mücadele kapsamında atılacak her adımı desteklemek bizim için milli bir sorumluluktur. Ülkemize ve milletimize yönelik oynanan oyunların bozulması, bölgeye barış, huzur ve güvenin getirilmesini hedefleyen Barış Pınarı Harekatının başarıyla sonuçlanmasını diliyorum. Gün bir olma, birlik olma günüdür. Harekatın sadece ülkemizin güvenliği için değil bölge ve dünya barışına da önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Şahsım, teşkilatım, esnaf, sanatkarlarımız ve Türk Milleti olarak, ülkemizin bekası, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve sınırlarımızın güvenliği için gece gündüz demeden canı pahasına görevinin başında olan Mehmetçiklerimizin yanındayız. Yüreğimiz ve dualarımız şanlı ordumuzla birliktedir. Allah, ülkemizin birliği, dirliği, huzuru için mücadele eden kahraman askerlerimizi korusun ve muzaffer eylesin" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.