Kahramanı: Devletimiz Üreticilere Ciddi Kapılar Açmaktadır’’

GÜNDEM 28.09.2017 - 13:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1851+ kez okundu.
 

Kahramanı: Devletimiz Üreticilere Ciddi Kapılar Açmaktadır’’

  ADANA- TÜMSİAD Genel Merkezi Proje Komite sorumlusu Adnan Kahraman, TÜMSİAD Adana Şubesinde bir toplantı yaparak, işadamlarını devlet destekleri ve hibeleri konusunda bilgilendirdi. KOBİ Gelişim Projelerini TÜMSİAD üyelerine ücretsiz hazırladıklarını ifade eden Kahraman, artık ‘’İthal ettiğiniz ürünleri lütfen siz üretin. Devletimiz üreticilere ciddi kapılar açmaktadır’’ şeklinde konuştu. Devletimizin bu hususta 5 milyona kadar hibe verdiğini de açıklayan Kahraman, üretim yaparak ülkemizi  çöplük olmaktan kurtarmalıyız’’ dedi. TÜMSİAD’lı işadamlarının ilgiyle izlediği bilgilendirme toplantısında Adnan Kahraman,  soru yağmuruna tutuldu. Bütün soruları tek tek cevaplayan Kahraman, projelerin 20 Ekime kadar teslim edilmesini de istedi. TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca’da, kendilerini kırmayarak İstanbul’dan gelen ve  işadamlarını bigilendiren TÜMSİAD Genel Merkezi Proje Komite sorumlusu Adnan Kahraman’a  teşekkür etti.  

 

ADANA- TÜMSİAD Genel Merkezi Proje Komite sorumlusu Adnan Kahraman, TÜMSİAD Adana Şubesinde bir toplantı yaparak, işadamlarını devlet destekleri ve hibeleri konusunda bilgilendirdi.

KOBİ Gelişim Projelerini TÜMSİAD üyelerine ücretsiz hazırladıklarını ifade eden Kahraman, artık ‘’İthal ettiğiniz ürünleri lütfen siz üretin. Devletimiz üreticilere ciddi kapılar açmaktadır’’ şeklinde konuştu. Devletimizin bu hususta 5 milyona kadar hibe verdiğini de açıklayan Kahraman, üretim yaparak ülkemizi  çöplük olmaktan kurtarmalıyız’’ dedi.

TÜMSİAD’lı işadamlarının ilgiyle izlediği bilgilendirme toplantısında Adnan Kahraman,  soru yağmuruna tutuldu. Bütün soruları tek tek cevaplayan Kahraman, projelerin 20 Ekime kadar teslim edilmesini de istedi.

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca’da, kendilerini kırmayarak İstanbul’dan gelen ve  işadamlarını bigilendiren TÜMSİAD Genel Merkezi Proje Komite sorumlusu Adnan Kahraman’a  teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.