KAHRAMANLARIN EVLATLARI SAHİPSİZ KALMADI

GÜNDEM 18.09.2018 - 15:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1636+ kez okundu.
 

KAHRAMANLARIN EVLATLARI SAHİPSİZ KALMADI

Adana Emniyet Müdürü Selami YILDIZ’ın talimatı ile Adana merkezdeki şehit çocukları okulun ilk günlerinde yalnız bırakılmadı. İlkokula yeni başlayan şehit çocukları, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından evlerinden polis araçlarıyla alınıp, eğitim gördükleri okullara gönderilip, okulun ilk günü onlara babalarının eksikliği htirilmediği gibi teşkilatın da şehit ailelerinin her zaman yanında olduğu mesajı verildi. Vatanı, milleti ve ülkesi uğruna gözü dahi kırpmadan şehit düşen kahramanların geride bıraktığı kutsal emanetlere sahip çıkılıyor. Adana Emniyet Müdürü Selami YILDIZ’ın talimatıyla kahraman şehitlerin evlatları, okulun ilk günü yalnız bırakılmadı. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şehit çocuklarını evlerinden polis araçlarıyla alıp, eğitim gördükleri okula götürdü, burada onlarla aynı sıraları paylaşıp, kahraman babalarının yokluğunu hmemeleri sağlandı. Adana’da 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı ile birlikte yaklaşık 500 bin öğrenci ders başı yaptı. İlk ders ziliyle birlikte okulun yolunu tutanlar arasında şehit çocukları da vardı. Adana Emniyet Müdürü Selami YILDIZ, vatanı uğruna canlarını feda eden kahramanların çocuklarını sahipsiz bırakmadı. YILDIZ’ın talimatıyla Adana kent merkezindeki şehit polis memurlarının, okula ilk defa başlayacak çocukları tek tek tespit edildi. Önce çocukların aileleriyle bağlantı kurulup, onların okul öncesindeki ihtiyaçları karşılandı, ardından da okulun ilk günlerinde şehit babalarının yokluğunun hissedilmemesi için harekete geçildi. Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü bünyesinde görevli polisler, şehit çocuklarını evlerinden alıp, polis aracıyla eğitim gördükleri okula götürüp, onlarla aynı sırayı paylaşıp, babalarının yokluğunu aratmadı. Projeyi değerlendiren Adana Emniyet Müdürü Selami YILDIZ, “Vatanı uğruna fedakârca görev yaparken ülkesi, milleti ve bayrağını korumak için gözünü kırpmadan, büyük bir kahramanlık örneği sergileyerek canını feda edip, şehitlik mertebesine yükselen yüce şehit, gazi ve görev malullerimizin çocuk ve ailelerinin yalnız olmadığını görmeleri, devletin anne ve babalarına olan minnettarlığını hmeleri adına hayata geçirdiğimi proje son derece önemli” dedi. Selami YILDIZ, “Bu kapsamda Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüze bağlı ekipler, okulların açıldığı ilk günlerde şehit çocuklarımızı sabah evlerinden alıp, eğitim gördükleri okula götürüp, onlarla yakından ilgilendi. Ekiplerimiz bununla da kalmayıp, diğer şehit çocuklarımızı da okullarında ziyaret edip, çeşitli ihtiyaçlarını da karşıladı. Bu konudaki çalışmalarımız sürecek” ifadesini kullandı.

Adana Emniyet Müdürü Selami YILDIZ’ın talimatı ile Adana merkezdeki şehit çocukları okulun ilk günlerinde yalnız bırakılmadı. İlkokula yeni başlayan şehit çocukları, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından evlerinden polis araçlarıyla alınıp, eğitim gördükleri okullara gönderilip, okulun ilk günü onlara babalarının eksikliği htirilmediği gibi teşkilatın da şehit ailelerinin her zaman yanında olduğu mesajı verildi.

Vatanı, milleti ve ülkesi uğruna gözü dahi kırpmadan şehit düşen kahramanların geride bıraktığı kutsal emanetlere sahip çıkılıyor. Adana Emniyet Müdürü Selami YILDIZ’ın talimatıyla kahraman şehitlerin evlatları, okulun ilk günü yalnız bırakılmadı. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şehit çocuklarını evlerinden polis araçlarıyla alıp, eğitim gördükleri okula götürdü, burada onlarla aynı sıraları paylaşıp, kahraman babalarının yokluğunu hmemeleri sağlandı.

Adana’da 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı ile birlikte yaklaşık 500 bin öğrenci ders başı yaptı. İlk ders ziliyle birlikte okulun yolunu tutanlar arasında şehit çocukları da vardı. Adana Emniyet Müdürü Selami YILDIZ, vatanı uğruna canlarını feda eden kahramanların çocuklarını sahipsiz bırakmadı. YILDIZ’ın talimatıyla Adana kent merkezindeki şehit polis memurlarının, okula ilk defa başlayacak çocukları tek tek tespit edildi.

Önce çocukların aileleriyle bağlantı kurulup, onların okul öncesindeki ihtiyaçları karşılandı, ardından da okulun ilk günlerinde şehit babalarının yokluğunun hissedilmemesi için harekete geçildi. Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü bünyesinde görevli polisler, şehit çocuklarını evlerinden alıp, polis aracıyla eğitim gördükleri okula götürüp, onlarla aynı sırayı paylaşıp, babalarının yokluğunu aratmadı.

Projeyi değerlendiren Adana Emniyet Müdürü Selami YILDIZ, “Vatanı uğruna fedakârca görev yaparken ülkesi, milleti ve bayrağını korumak için gözünü kırpmadan, büyük bir kahramanlık örneği sergileyerek canını feda edip, şehitlik mertebesine yükselen yüce şehit, gazi ve görev malullerimizin çocuk ve ailelerinin yalnız olmadığını görmeleri, devletin anne ve babalarına olan minnettarlığını hmeleri adına hayata geçirdiğimi proje son derece önemli” dedi.

Selami YILDIZ, “Bu kapsamda Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüze bağlı ekipler, okulların açıldığı ilk günlerde şehit çocuklarımızı sabah evlerinden alıp, eğitim gördükleri okula götürüp, onlarla yakından ilgilendi. Ekiplerimiz bununla da kalmayıp, diğer şehit çocuklarımızı da okullarında ziyaret edip, çeşitli ihtiyaçlarını da karşıladı. Bu konudaki çalışmalarımız sürecek” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.