Kahvenin Yanında Pikan Cevizli Lezzetler Var

GÜNDEM 18.09.2018 - 15:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2413+ kez okundu.
 

Kahvenin Yanında Pikan Cevizli Lezzetler Var

İstanbul Kahve Festivali beşinci yılını kutluyor. Birbirinden farklı kahve çeşitlerinin yanı sıra; seminerlerin ve yarışmaların da yer alacağı festivalde kahve yanına çok yakışan pikan cevizli eşleşmeler de ikramlar arasında. İstanbul Kahve Festivali 20-23 Eylül tarihleri arasında Küçükçiftlik Park’ta.   İstanbul’da sonbahar demek ardı ardına etkinlikler demek. Bu yıl beşincisi gerçekleştirilecek İstanbul Kahve Festivali de bunlardan biri. 20-23 Eylül tarihleri arasında tüm kahve severleri birleştirecek olan İstanbul Kahve Festivali’nde dört gün boyunca dünyanın farklı kahve lezzetleri ve kahve eşleşmelerine yer verilecek.   Kahvenizin yanında ne alırsınız? İstanbul Kahve Festivali’ndeki kahvelerin pikan cevizli lezzetlerle taçlandırıldığı ikramlar her damak tadına hitap ediyor.  Festival boyunca, farklı günlerde pikan cevizli lezzetlerin yer aldığı standda karbon ve pikan cevizli dondurma, pikan cevizli oreolu kek, pikan cevizli biscotti, Bodrum mandalinalı ve pikan cevizli lokum, çavdar ve pikan cevizli ekşi maya ekmeği kahvelere tat katacak.   Farklı lezzetlerin yer aldığı festivalde bi kahveye ne dersiniz?  

İstanbul Kahve Festivali beşinci yılını kutluyor. Birbirinden farklı kahve çeşitlerinin yanı sıra; seminerlerin ve yarışmaların da yer alacağı festivalde kahve yanına çok yakışan pikan cevizli eşleşmeler de ikramlar arasında. İstanbul Kahve Festivali 20-23 Eylül tarihleri arasında Küçükçiftlik Park’ta.

 

İstanbul’da sonbahar demek ardı ardına etkinlikler demek. Bu yıl beşincisi gerçekleştirilecek İstanbul Kahve Festivali de bunlardan biri. 20-23 Eylül tarihleri arasında tüm kahve severleri birleştirecek olan İstanbul Kahve Festivali’nde dört gün boyunca dünyanın farklı kahve lezzetleri ve kahve eşleşmelerine yer verilecek.

 

Kahvenizin yanında ne alırsınız?

İstanbul Kahve Festivali’ndeki kahvelerin pikan cevizli lezzetlerle taçlandırıldığı ikramlar her damak tadına hitap ediyor.  Festival boyunca, farklı günlerde pikan cevizli lezzetlerin yer aldığı standda karbon ve pikan cevizli dondurma, pikan cevizli oreolu kek, pikan cevizli biscotti, Bodrum mandalinalı ve pikan cevizli lokum, çavdar ve pikan cevizli ekşi maya ekmeği kahvelere tat katacak.

 

Farklı lezzetlerin yer aldığı festivalde bi kahveye ne dersiniz?

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.