KALDI 4 MAÇ!

SPOR 26.11.2018 - 17:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1013+ kez okundu.
 

KALDI 4 MAÇ!

  ZİYA İPEK / EGEMEN / ÖZEL HABER  Adana’nın iki takımı arasındaki ezeli rekabette gülen taraf olmadı ancak Yılmaz Vural’ın başına geçtiği Adana Demirspor, kaçırdığı pozisyonlarla taraftarını adeta çileden çıkardı. Vural, göreve getirildiğinden buyana ligde ilk kez takımın başında sahaya çıktı. Futbolcuların oldukça istekli olmaları dikkat çekerken mavi lacivertli oyuncuların kaçırdıkları gol fırsatları taraftara büyük hayal kırıklığı yaşattı. Adanaspor ise durgun bir futbol sergilemesine rağmen gerçekleştirdiği ataklardan birinde golü bularak sahadan bir puanla ayrılmasını bildi.  VURAL 5 MAÇ ÖNEMLİ DEMİŞTİ  Vural, derbi öncesi yaptığı açıklamada, takımın önündeki 5 maçın önemine dikkat çekerek, "Önümüzdeki bu 5 maç, ligin ikinci yarısını etkileyecek. Bu ligden ilk 2'ye kalarak mı çıkacağız yoksa playoff'a mı kalacağız? Bunu bu 5 maç sonunda göreceğiz. Moralliyiz, ekonomik anlamda sıkıntımız yok. İş sahaya kaldıysa, oyuncular ve teknik ekip olarak elimizden geleni yaparak, inşallah başarılı olacağız" ifadelerini kullanmıştı.  ADANA DEMİRSPOR’DA DURUM  TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, 13 haftada oynadığı karşılaşmalarda toplam 20 puan toplayabildi. Mavi lacivertliler bu sürede 6 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı. Şimşekler, 15 kez karşı takımların filelerini havalandırırken 11 golü de kalelerinde gördü. Ligin 6’ncı sırasındaki Adana Demirspor 1 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak.

 

ZİYA İPEK / EGEMEN / ÖZEL HABER 
Adana’nın iki takımı arasındaki ezeli rekabette gülen taraf olmadı ancak Yılmaz Vural’ın başına geçtiği Adana Demirspor, kaçırdığı pozisyonlarla taraftarını adeta çileden çıkardı. Vural, göreve getirildiğinden buyana ligde ilk kez takımın başında sahaya çıktı. Futbolcuların oldukça istekli olmaları dikkat çekerken mavi lacivertli oyuncuların kaçırdıkları gol fırsatları taraftara büyük hayal kırıklığı yaşattı. Adanaspor ise durgun bir futbol sergilemesine rağmen gerçekleştirdiği ataklardan birinde golü bularak sahadan bir puanla ayrılmasını bildi. 
VURAL 5 MAÇ ÖNEMLİ DEMİŞTİ 
Vural, derbi öncesi yaptığı açıklamada, takımın önündeki 5 maçın önemine dikkat çekerek, "Önümüzdeki bu 5 maç, ligin ikinci yarısını etkileyecek. Bu ligden ilk 2'ye kalarak mı çıkacağız yoksa playoff'a mı kalacağız? Bunu bu 5 maç sonunda göreceğiz. Moralliyiz, ekonomik anlamda sıkıntımız yok. İş sahaya kaldıysa, oyuncular ve teknik ekip olarak elimizden geleni yaparak, inşallah başarılı olacağız" ifadelerini kullanmıştı. 
ADANA DEMİRSPOR’DA DURUM 
TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, 13 haftada oynadığı karşılaşmalarda toplam 20 puan toplayabildi. Mavi lacivertliler bu sürede 6 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı. Şimşekler, 15 kez karşı takımların filelerini havalandırırken 11 golü de kalelerinde gördü. Ligin 6’ncı sırasındaki Adana Demirspor 1 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.