KAMPANYALAR SÜRÜYOR İKİNCİ EL DURUYOR

GÜNDEM 22.10.2017 - 13:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2327+ kez okundu.
 

KAMPANYALAR SÜRÜYOR İKİNCİ EL DURUYOR

  Otomobil firmaları yılsonu yaklaşırken ellerindeki stokları bitirmek için kampanya üstüne kampanya yapıyor. Sıfır kilometre araç satışlarındaki kampanyalı dönem ikinci el araç piyasasını vurdu. Adana Oto Galericiler Sitesi Başkanı İbrahim Öcal, ikinci el araç satışlarında durgunluk yaşandığını söyledi. CAZİP TEKLİFLER SUNULUYOR Öcal, yaptığı açıklamada, otomobil satışlarını artırmak isteyen firmaların yeni yıla girmeye sayılı günler kala ellerindeki araçları eritmek istediklerini anlattı; bu sebeple, araç satışlarını cazip kampanyalar ve uygun kredilerle desteklediklerini kaydetti. 2. EL FİYATLAR DA DÜŞMEDİ 2. el araç satışlarında durgun bir dönem yaşandığını hatırlatan Öcal, sıfır araçlardaki kampanyalı satışlara rağmen ikinci el piyasasında da fiyatların hiç düşmediğini kaydetti. NAKİT SIKINTISI VAR Öcal, “Piyasalarda şu anda nakit sıkıntısı yaşanıyor.  Hükümet geçen hafta kredi limitlerini artırarak bu yönde olumlu bir adım attı. Yeterli olur mu önümüzdeki günlerde göreceğiz. Bugün otomobil firmaları “0” kilometre araçlar için çok uygun koşullarla kredi desteği vererek pazar payını yeni yıla kadar artırmak istiyor.” dedi. 150 dönümlük alanda kurulu Adana Oto Galericiler Sitesi’nde 280 galerici bulunuyor. Adana’da günde satılan 250 araçtan ortalama 100’ü sitede elden çıkarılıyor.

 

Otomobil firmaları yılsonu yaklaşırken ellerindeki stokları bitirmek için kampanya üstüne kampanya yapıyor. Sıfır kilometre araç satışlarındaki kampanyalı dönem ikinci el araç piyasasını vurdu. Adana Oto Galericiler Sitesi Başkanı İbrahim Öcal, ikinci el araç satışlarında durgunluk yaşandığını söyledi.

CAZİP TEKLİFLER SUNULUYOR

Öcal, yaptığı açıklamada, otomobil satışlarını artırmak isteyen firmaların yeni yıla girmeye sayılı günler kala ellerindeki araçları eritmek istediklerini anlattı; bu sebeple, araç satışlarını cazip kampanyalar ve uygun kredilerle desteklediklerini kaydetti.

2. EL FİYATLAR DA DÜŞMEDİ

2. el araç satışlarında durgun bir dönem yaşandığını hatırlatan Öcal, sıfır araçlardaki kampanyalı satışlara rağmen ikinci el piyasasında da fiyatların hiç düşmediğini kaydetti.

NAKİT SIKINTISI VAR

Öcal, “Piyasalarda şu anda nakit sıkıntısı yaşanıyor.  Hükümet geçen hafta kredi limitlerini artırarak bu yönde olumlu bir adım attı. Yeterli olur mu önümüzdeki günlerde göreceğiz. Bugün otomobil firmaları “0” kilometre araçlar için çok uygun koşullarla kredi desteği vererek pazar payını yeni yıla kadar artırmak istiyor.” dedi.

150 dönümlük alanda kurulu Adana Oto Galericiler Sitesi’nde 280 galerici bulunuyor. Adana’da günde satılan 250 araçtan ortalama 100’ü sitede elden çıkarılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.