KAN FİLM FESTİVALİ'NDE ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

SİYASET 10.05.2018 - 12:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1986+ kez okundu.
 

KAN FİLM FESTİVALİ'NDE ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Adana Kent Konseyi'nin desteğiyle bu yıl 3.'sü düzenlenen Uluslararası Kan Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu.
Kan Hastalıkları Federasyonu öncülüğünde, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan Belediyesi, Adana Kent Konseyi ve Türk Kızılay Derneği desteğiyle gerçekleşen festivalin ödül töreni Anemon Otel'de yapıldı.   Törene Adana Kent Konseyi Başkanı Ömer Güner Sazak ile Genel Sekreter Ekrem Aslan, Kan Hastalıkları Federasyonu Başkanı Ali Kılıç, Kızılay Adana Şübe Başkanı Ramazan Saygılı, kamu ve özel sektör temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.   Ödüllerin sahiplerini bulduğu gecede; Barış Fert'in yönettiği Vultur filmi birinci, Veysel Aslan'ın yönettiği Dazlak filmi ikinci, Buse Şahintaş'ın yönettiği Umudum Olmaya Var Mısın filmi ise üçüncü olarak dereceye girdi.   Törende birinci olan filme 7.500 TL, ikinci olan filme 5.000 TL, üçüncü filme ise 2.500 TL para ödülü verildi.   Kan bağışı ve kan hastalıklarına yönelik doğru farkındalık yaratmayı amaçlayan festival kapsamında film gösterimleri, resim sergileri ve kan bağışı etkinlikleri gibi faaliyetler de gerçekleşti.
Adana Kent Konseyi'nin desteğiyle bu yıl 3.'sü düzenlenen Uluslararası Kan Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu.

Kan Hastalıkları Federasyonu öncülüğünde, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan Belediyesi, Adana Kent Konseyi ve Türk Kızılay Derneği desteğiyle gerçekleşen festivalin ödül töreni Anemon Otel'de yapıldı.

 

Törene Adana Kent Konseyi Başkanı Ömer Güner Sazak ile Genel Sekreter Ekrem Aslan, Kan Hastalıkları Federasyonu Başkanı Ali Kılıç, Kızılay Adana Şübe Başkanı Ramazan Saygılı, kamu ve özel sektör temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Ödüllerin sahiplerini bulduğu gecede; Barış Fert'in yönettiği Vultur filmi birinci, Veysel Aslan'ın yönettiği Dazlak filmi ikinci, Buse Şahintaş'ın yönettiği Umudum Olmaya Var Mısın filmi ise üçüncü olarak dereceye girdi.

 

Törende birinci olan filme 7.500 TL, ikinci olan filme 5.000 TL, üçüncü filme ise 2.500 TL para ödülü verildi.

 

Kan bağışı ve kan hastalıklarına yönelik doğru farkındalık yaratmayı amaçlayan festival kapsamında film gösterimleri, resim sergileri ve kan bağışı etkinlikleri gibi faaliyetler de gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.