KANALİZASYON SORUNU TOKİ’DEN EV ALANI VURDU

GÜNDEM 31.07.2019 - 17:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1256+ kez okundu.
 

KANALİZASYON SORUNU TOKİ’DEN EV ALANI VURDU

Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin Sarıçam ilçesindeki altyapı çalışmaları adeta SOS veriyor.
Adana’nın merkez Sarıçam ilçesi Buruk mahallesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca (TOKİ) yaptırılan konutlara vatandaşlar altyapı sorunlarından dolayı taşınamıyor. KİRA DERDİMİZ VAR ÇABUK OLUN Buruk mahallesinde, TOKİ 2 bin 135 konut projesini hayata geçirdi. Bu kapsamda, yapılan konutların kura çekim işlemleri yapıldı. Dar ve orta gelirlilerle emeklilerin de ilgi gösterdiği satışlar sonucu ev sahibi olanlar, tamamlanan konutlar için taşınacakları günü bekliyor.  Ancak TOKİ’nin verdiği süre sona ermesine rağmen konut sahipleri, ilçedeki altyapı sorunlarının çözümlenmeyişinden evlerine yerleşemiyor. Kiraların çok yüksek olduğunu anlatan vatandaşlar, yetkililerin sorunun çözümü için çabuk davranmasını istiyor. NE ZAMAN BİTER? Bu arada, Buruk mahallesinde kanalizasyon bağlantılarında yaşanan sorunların çözümünün ağustos ayının sonlarını bulabileceği ve vatandaşların bu tarihten sonra yeni evlerine taşınabilecekleri belirtiliyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’nce bir süre önce Buruk Kolektörü yapım çalışmaları başlatılmıştı. Bu çalışmayla toplamda 44 kilometrelik kanalizasyon hattı yapılması planlanıyor.
Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin Sarıçam ilçesindeki altyapı çalışmaları adeta SOS veriyor.

Adana’nın merkez Sarıçam ilçesi Buruk mahallesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca (TOKİ) yaptırılan konutlara vatandaşlar altyapı sorunlarından dolayı taşınamıyor.

KİRA DERDİMİZ VAR ÇABUK OLUN

Buruk mahallesinde, TOKİ 2 bin 135 konut projesini hayata geçirdi. Bu kapsamda, yapılan konutların kura çekim işlemleri yapıldı. Dar ve orta gelirlilerle emeklilerin de ilgi gösterdiği satışlar sonucu ev sahibi olanlar, tamamlanan konutlar için taşınacakları günü bekliyor.  Ancak TOKİ’nin verdiği süre sona ermesine rağmen konut sahipleri, ilçedeki altyapı sorunlarının çözümlenmeyişinden evlerine yerleşemiyor. Kiraların çok yüksek olduğunu anlatan vatandaşlar, yetkililerin sorunun çözümü için çabuk davranmasını istiyor.

NE ZAMAN BİTER?

Bu arada, Buruk mahallesinde kanalizasyon bağlantılarında yaşanan sorunların çözümünün ağustos ayının sonlarını bulabileceği ve vatandaşların bu tarihten sonra yeni evlerine taşınabilecekleri belirtiliyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’nce bir süre önce Buruk Kolektörü yapım çalışmaları başlatılmıştı. Bu çalışmayla toplamda 44 kilometrelik kanalizasyon hattı yapılması planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.