Kanlı bilanço artıyor

07.05.2017 - 13:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2481+ kez okundu.
 

Kanlı bilanço artıyor

Son 1 ay içinde 17 cinayet işlenen Adana’da, bilanço artmaya devam ediyor. SAYI 18’E YÜKSELDİ Acı bilançoya dün bir cinayet olayı daha eklendi. Ayrılma aşamasındaki eşi evi terkedince bunalıma giren bir kişi kayın babasını pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar etti. Böylece 1 aylık bilanço 18’e yükselirken, son 1 yılda işlenen cinayet sayısı ise 246’ya yükseldi. ALKOL ALDI, ÖLDÜRDÜ VE İNTİHAR ETTİ Seyhan ilçesine bağlı Hadırlı Mahallesi 11231 sokakta meydana gelen olayda ise Salim Koç, alkol aldıktan sonra konuşmak için kayın babası 52 yaşındaki Faruk Zeki Sargındağ'ı çağırdı. İkili arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Koç, kayınbabasını pompalı tüfekle vurduktan sonra intihar etti. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.    

Son 1 ay içinde 17 cinayet işlenen Adana’da, bilanço artmaya devam ediyor.

SAYI 18’E YÜKSELDİ

Acı bilançoya dün bir cinayet olayı daha eklendi. Ayrılma aşamasındaki eşi evi terkedince bunalıma giren bir kişi kayın babasını pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar etti. Böylece 1 aylık bilanço 18’e yükselirken, son 1 yılda işlenen cinayet sayısı ise 246’ya yükseldi.

ALKOL ALDI, ÖLDÜRDÜ

VE İNTİHAR ETTİ

Seyhan ilçesine bağlı Hadırlı Mahallesi 11231 sokakta meydana gelen olayda ise Salim Koç, alkol aldıktan sonra konuşmak için kayın babası 52 yaşındaki Faruk Zeki Sargındağ'ı çağırdı. İkili arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Koç, kayınbabasını pompalı tüfekle vurduktan sonra intihar etti. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.