Kanser tedavisinde çığır açan

SAĞLIK-YAŞAM 28.12.2017 - 11:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1546+ kez okundu.
 

Kanser tedavisinde çığır açan

  immüno-onkolojinin yaratıcısı BMS 130 yaşında   Dünyada kanser tedavisinde yeni bir çağ açarak immüno-onkoloji kavramını yaratan Bristol-Myers Squibb (BMS), tüm dünyada 130. yılını kutluyor. Bugüne kadar 250 bin hastaya erişerek kanserde sağkalım beklentilerini değiştiren şirket, yenilikçi tedavi seçeneklerini Türkiye’deki hastalara ulaştırmak için de çalışmalarına devam ediyor    BMS Türkiye Genel Müdürü Ece Kaşıkçı, Türkiye’de 22 yıldır faaliyet gösterdiklerini ve bu sene 130. yılını kutlayan bir biyofarma şirketinin parçası olmaktan onur duyduklarını belirtirken, önümüzdeki dönemlerde de Türkiye’de yenilikçi tedavi seçeneklerini pazara sunarak daha da güçlenmeyi hedeflediklerini kaydetti.    Tüm dünyada ciddi ve hayatı tehdit edici hastalıklar için yenilikçi ilaçları geliştiren ve pazara sunan biyofarma şirketi olarak özellikle immüno-onkoloji alanını sahiplendiklerine dikkat çeken BMS Türkiye Genel Müdürü Ece Kaşıkçı, farklı tümör tiplerinde çalışmalarını sürdürerek, nadir kanserler de dahil olmak üzere yeni ürünlerini geliştirdiklerini kaydetti. Kaşıkçı, “BMS var olan kaynaklarının yüzde 25'ini Ar-Ge'ye ayırırken, şu anda bu oranı yüzde 40'lara çıkartıyor. Biz yenilikçi ilaçları keşfedip geliştirmeyi hedefliyoruz. Yaklaşık 10 yıl önce tedavisi zor hastalıklara çözüm bulmaya odaklanma kararı aldık.   İmmüno onkolojide büyüme hedefi İmmüno-onkoloji alanına adını veren şirket olarak, bugüne kadar 250 binden fazla hastaya ulaştık. Ayrıca metastatik kanserde sağkalım beklentilerini değiştirdik. 2017 yılı başında onkoloji alanında çalışmalarımıza hız vermek üzere firmamızda daha yatay ve odaklı bir yapıya geçiş sürecini tamamladık” dedi.   “Gücümüz çalışanlarımızdan geliyor” BMS Türkiye olarak alanında çok deneyimli bir ekiple faaliyet gösterdiklerini ifade eden Ece Kaşıkçı, işine tutkuyla sarılan, yüksek performanslı, değişimlere hızlı ayak uydurabilen, öğrenmeye açık ve şirkete olan bağlılığı yüksek bir ekibe sahip olduklarının da altını çizdi. Kaşıkçı BMS’nin başarısının temelinde en değerli kaynak olan çalışanların yattığını sözlerine ekledi.   BMS’nin 130.yıldönümü sebebiyle Bristol-Myers Squibb Başkan ve CEO’su Giovanni Caforio ise yönetim takımı ile birlikte geçtiğimiz günlerde New York Borsası’nın kapanış çanını çalmıştı. Caforio tören sırasında gerçekleştirdiği konuşmada BMS’nin gücünün çalışanlardan geldiğini kaydetti. Caforio, “Geçmişte ve şu anda bizimle birlikte olan tüm çalışanlarımıza, hastalarımız ve toplum için sürekli gelişme sağlamamıza yönelik verdikleri destek, katkı ve bağlılıklarından dolayı müteşekkiriz” dedi. 

 

immüno-onkolojinin yaratıcısı BMS 130 yaşında

 

Dünyada kanser tedavisinde yeni bir çağ açarak immüno-onkoloji kavramını yaratan Bristol-Myers Squibb (BMS), tüm dünyada 130. yılını kutluyor. Bugüne kadar 250 bin hastaya erişerek kanserde sağkalım beklentilerini değiştiren şirket, yenilikçi tedavi seçeneklerini Türkiye’deki hastalara ulaştırmak için de çalışmalarına devam ediyor 

 

BMS Türkiye Genel Müdürü Ece Kaşıkçı, Türkiye’de 22 yıldır faaliyet gösterdiklerini ve bu sene 130. yılını kutlayan bir biyofarma şirketinin parçası olmaktan onur duyduklarını belirtirken, önümüzdeki dönemlerde de Türkiye’de yenilikçi tedavi seçeneklerini pazara sunarak daha da güçlenmeyi hedeflediklerini kaydetti. 

 

Tüm dünyada ciddi ve hayatı tehdit edici hastalıklar için yenilikçi ilaçları geliştiren ve pazara sunan biyofarma şirketi olarak özellikle immüno-onkoloji alanını sahiplendiklerine dikkat çeken BMS Türkiye Genel Müdürü Ece Kaşıkçı, farklı tümör tiplerinde çalışmalarını sürdürerek, nadir kanserler de dahil olmak üzere yeni ürünlerini geliştirdiklerini kaydetti. Kaşıkçı, “BMS var olan kaynaklarının yüzde 25'ini Ar-Ge'ye ayırırken, şu anda bu oranı yüzde 40'lara çıkartıyor. Biz yenilikçi ilaçları keşfedip geliştirmeyi hedefliyoruz. Yaklaşık 10 yıl önce tedavisi zor hastalıklara çözüm bulmaya odaklanma kararı aldık.

 

İmmüno onkolojide büyüme hedefi

İmmüno-onkoloji alanına adını veren şirket olarak, bugüne kadar 250 binden fazla hastaya ulaştık. Ayrıca metastatik kanserde sağkalım beklentilerini değiştirdik. 2017 yılı başında onkoloji alanında çalışmalarımıza hız vermek üzere firmamızda daha yatay ve odaklı bir yapıya geçiş sürecini tamamladık” dedi.

 

“Gücümüz çalışanlarımızdan geliyor”

BMS Türkiye olarak alanında çok deneyimli bir ekiple faaliyet gösterdiklerini ifade eden Ece Kaşıkçı, işine tutkuyla sarılan, yüksek performanslı, değişimlere hızlı ayak uydurabilen, öğrenmeye açık ve şirkete olan bağlılığı yüksek bir ekibe sahip olduklarının da altını çizdi. Kaşıkçı BMS’nin başarısının temelinde en değerli kaynak olan çalışanların yattığını sözlerine ekledi.

 

BMS’nin 130.yıldönümü sebebiyle Bristol-Myers Squibb Başkan ve CEO’su Giovanni Caforio ise yönetim takımı ile birlikte geçtiğimiz günlerde New York Borsası’nın kapanış çanını çalmıştı. Caforio tören sırasında gerçekleştirdiği konuşmada BMS’nin gücünün çalışanlardan geldiğini kaydetti. Caforio, “Geçmişte ve şu anda bizimle birlikte olan tüm çalışanlarımıza, hastalarımız ve toplum için sürekli gelişme sağlamamıza yönelik verdikleri destek, katkı ve bağlılıklarından dolayı müteşekkiriz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.