KAPLAN, SAMSUNSPOR’A BİLENİYOR!

SPOR 26.03.2018 - 14:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1497+ kez okundu.
 

KAPLAN, SAMSUNSPOR’A BİLENİYOR!

  ADANA / Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, Samsunspor ile oynayacakları karşılaşmayı kazanıp alt takımlarla olan puan farkını açmak istediklerini söyledi. EN ZOR KARŞILAŞMAYA ÇIKACAĞIZ Arın, yaptığı açıklamada,  1 Nisan Pazar Günü saat 15.30’da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda Samsunspor ile karşılayacaklarını hatırlattı. Deneyimli çalıştırıcı milli maçlar sebebiyle lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini kaydederek, “Hafta sonu Atiker Konyaspor ile özel bir hazırlık maçı yaptık. Oynayamayan oyuncularımızın fiziksel durumlarını görmek adına gerçekleştirdiğimiz bir hazırlık maçıydı. Bu hafta çalışmalarımızı iyi yapıp Samsunspor maçına çıkacağız. Adanaspor’un bu sezon ki en zor ve en önemli maçı” diye konuştu. “OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM” Geçen hafta deplasmanda oynadıkları ve 1-1 berabere kaldıkları Rizespor karşılaşmasının Adanaspor’un gerçek oyunu olduğunu dile getiren Arın, “Kaybedeceksek bile bu şekilde kaybedelim. Deplasmandan alınan bu kıymetli puan bizi ateşleyecektir. Oyuncularıma güveniyorum, bu hafta kazanıp alt takımlarla olan puan farkını açmak istiyoruz. Sahada yüzde yüzünü verecek bir Adanaspor izleyeceğimizden şüphem yok” dedi.  TFF 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor, 34 puanla 13’ncü sırada yer alıyor. Samsunspor ise 33 puanla Adanaspor’un bir altındaki sırada bulunuyor. (EGEMEN)

 

ADANA / Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, Samsunspor ile oynayacakları karşılaşmayı kazanıp alt takımlarla olan puan farkını açmak istediklerini söyledi.

EN ZOR KARŞILAŞMAYA ÇIKACAĞIZ

Arın, yaptığı açıklamada,  1 Nisan Pazar Günü saat 15.30’da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda Samsunspor ile karşılayacaklarını hatırlattı. Deneyimli çalıştırıcı milli maçlar sebebiyle lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini kaydederek, “Hafta sonu Atiker Konyaspor ile özel bir hazırlık maçı yaptık. Oynayamayan oyuncularımızın fiziksel durumlarını görmek adına gerçekleştirdiğimiz bir hazırlık maçıydı. Bu hafta çalışmalarımızı iyi yapıp Samsunspor maçına çıkacağız. Adanaspor’un bu sezon ki en zor ve en önemli maçı” diye konuştu.

“OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM”

Geçen hafta deplasmanda oynadıkları ve 1-1 berabere kaldıkları Rizespor karşılaşmasının Adanaspor’un gerçek oyunu olduğunu dile getiren Arın, “Kaybedeceksek bile bu şekilde kaybedelim. Deplasmandan alınan bu kıymetli puan bizi ateşleyecektir. Oyuncularıma güveniyorum, bu hafta kazanıp alt takımlarla olan puan farkını açmak istiyoruz. Sahada yüzde yüzünü verecek bir Adanaspor izleyeceğimizden şüphem yok” dedi.  TFF 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor, 34 puanla 13’ncü sırada yer alıyor. Samsunspor ise 33 puanla Adanaspor’un bir altındaki sırada bulunuyor. (EGEMEN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.