Kaplan yarın İstanbul yolcusu

SPOR 15.09.2018 - 13:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2297+ kez okundu.
 

Kaplan yarın İstanbul yolcusu

Spor Toto 1.Lig'in 5'inci haftasında İstanbulspor'a konuk olacak olan Adanaspor bu maçın hazırlıklarına devam etti.   Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde Osman Yereşen Tesisleri'nde yapılan antrenman saat 17.00´de başladı ve 1 saat 10 dakika sürdü.   Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular, 5´e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı. Dar alanda yapılan çift kale maçın sonrasında taktiksel ve bireysel çalışmalarla antrenman tamamlandı.   Turuncu-beyazlı takım, yarın son çalışmasını Adana’da yapıp öğle saatlerinde havayoluyla İstanbul’a gidecek. Çukurova ekibi İstanbul'da konaklayacağı otelde kampa girip maç saatini bekleyecek. Cumartesi günü saat 17.00’de Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmayı Ankara bölgesinden Kadir Sağlam yönetecek.  

Spor Toto 1.Lig'in 5'inci haftasında İstanbulspor'a konuk olacak olan Adanaspor bu maçın hazırlıklarına devam etti.

 

Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde Osman Yereşen Tesisleri'nde yapılan antrenman saat 17.00´de başladı ve 1 saat 10 dakika sürdü.

 

Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular, 5´e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı. Dar alanda yapılan çift kale maçın sonrasında taktiksel ve bireysel çalışmalarla antrenman tamamlandı.

 

Turuncu-beyazlı takım, yarın son çalışmasını Adana’da yapıp öğle saatlerinde havayoluyla İstanbul’a gidecek. Çukurova ekibi İstanbul'da konaklayacağı otelde kampa girip maç saatini bekleyecek.

Cumartesi günü saat 17.00’de Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmayı Ankara bölgesinden Kadir Sağlam yönetecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.