KAPLAN YERİNİ SAĞLAMA ALDI!

SPOR 09.12.2019 - 14:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2320+ kez okundu.
 

KAPLAN YERİNİ SAĞLAMA ALDI!

    TFF 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor, deplasmanda Altınordu’ya 1-0’lık skorla boyun eğerken puan cetvelinin 17. sırasındaki yerini sağlamlaştırdı! Ligde 14 hafta geride kalırken turuncu beyazlılar, son 5 maçta galibiyet yüzü görmedi. Adanaspor, bugüne kadar oynadığı ligdeki karşılaşmalarda yalnızca 1 galibiyet alabildi, 6 maçta berabere kalan 7 maçta rakiplerine boyun eğen turuncu beyazlılar, bu sürede 9 puan toplayabildi. Adanaspor, karşılaşmalarda 15 gol atarken kalesinde 24 gol gördü. Turuncu beyazlılar, bu hafta Cumartesi günü saat 19.00’da ligin 7. sırasındaki Menemenspor ile karşılaşacak.

 

 

TFF 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor, deplasmanda Altınordu’ya 1-0’lık skorla boyun eğerken puan cetvelinin 17. sırasındaki yerini sağlamlaştırdı!

Ligde 14 hafta geride kalırken turuncu beyazlılar, son 5 maçta galibiyet yüzü görmedi. Adanaspor, bugüne kadar oynadığı ligdeki karşılaşmalarda yalnızca 1 galibiyet alabildi, 6 maçta berabere kalan 7 maçta rakiplerine boyun eğen turuncu beyazlılar, bu sürede 9 puan toplayabildi. Adanaspor, karşılaşmalarda 15 gol atarken kalesinde 24 gol gördü. Turuncu beyazlılar, bu hafta Cumartesi günü saat 19.00’da ligin 7. sırasındaki Menemenspor ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.