KAPTANLAR, DERBİ İÇİN BULUŞTU!

SPOR 10.02.2021 - 16:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1674+ kez okundu.
 

KAPTANLAR, DERBİ İÇİN BULUŞTU!

  Adana’nın futboldaki ezeli iki rakibi Adanaspor ile Adana Demirspor 63. randevuya, Yeni Şehir Stadı’nda 14 Şubat Pazar günü saat 19.00’da çıkıyor. Türkiye Spor Yazarları Derneği Şube Başkanı Kurtul Çakın, derbi öncesi Adana Demirspor Takım Kaptanı Gökhan İnler ile Adanaspor Takım Kaptanı Hakan Çinemre’yi buluşturdu.  Bugüne kadar ki 62 karşılaşmada Adanaspor 22 galibiyet elde ederken, Adana Demirspor ise 16 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı, 24 maç ise berabere sonuçlandı.  Adana Demirspor Takım Kaptanı Gökhan İnler, derbi maçların hep farklı olduğuna dikkat çekerek, 90 dakika konsantre olmak gerektiğini söyledi. Derbiye iyi hazırlandıklarını anlatan İnler, “Derbi havası çok farklı, derbiler derbidir ve güzel olur” ifadelerini kullandı.  Adanaspor Takım Kaptanı Hakan Çinemre ise pazar günü sahada kora kor mücadele edeceklerini belirterek, “Derbilerin favorisi yoktur ancak bu derbinin favorisi biziz, çok iyi hazırlanıyoruz. Saha içinde güzel bir futbol izletmek istiyoruz” dedi.  Yeni şehir stadının zemini konusunda ise iki futbolcu da antrenman yapmadıkları için bir şey söylemenin doğru olmadığını dile getirdi. İki takımın kaptanı da birbirlerine takımlarının formasını hediye edip başarı diledi. Bu arada, iki takım da derbi hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Adana’nın futboldaki ezeli iki rakibi Adanaspor ile Adana Demirspor 63. randevuya, Yeni Şehir Stadı’nda 14 Şubat Pazar günü saat 19.00’da çıkıyor. Türkiye Spor Yazarları Derneği Şube Başkanı Kurtul Çakın, derbi öncesi Adana Demirspor Takım Kaptanı Gökhan İnler ile Adanaspor Takım Kaptanı Hakan Çinemre’yi buluşturdu. 
Bugüne kadar ki 62 karşılaşmada Adanaspor 22 galibiyet elde ederken, Adana Demirspor ise 16 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı, 24 maç ise berabere sonuçlandı.  Adana Demirspor Takım Kaptanı Gökhan İnler, derbi maçların hep farklı olduğuna dikkat çekerek, 90 dakika konsantre olmak gerektiğini söyledi. Derbiye iyi hazırlandıklarını anlatan İnler, “Derbi havası çok farklı, derbiler derbidir ve güzel olur” ifadelerini kullandı. 
Adanaspor Takım Kaptanı Hakan Çinemre ise pazar günü sahada kora kor mücadele edeceklerini belirterek, “Derbilerin favorisi yoktur ancak bu derbinin favorisi biziz, çok iyi hazırlanıyoruz. Saha içinde güzel bir futbol izletmek istiyoruz” dedi. 
Yeni şehir stadının zemini konusunda ise iki futbolcu da antrenman yapmadıkları için bir şey söylemenin doğru olmadığını dile getirdi. İki takımın kaptanı da birbirlerine takımlarının formasını hediye edip başarı diledi. Bu arada, iki takım da derbi hazırlıklarını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.