KARACAOĞLAN’DA KENTSEL DÖNÜŞÜM İPTAL!

SİYASET 13.11.2018 - 15:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1856+ kez okundu.
 

KARACAOĞLAN’DA KENTSEL DÖNÜŞÜM İPTAL!

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesi Karacaoğlan mahallesindeki 13,5 hektarlık kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı iptal edildi. Meclis kararı oy birliğiyle aldı.  ELEDİYE KIZ YURDUNA DESTEK VERECEK  Büyükşehir Belediye Meclisi, Meclis  Başkanvekili Murat Cevheribucak başkanlığında biraraya geldi. Meclis’te Türkiye Diyanet Vakfı Adana Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu inşaatı için yardım yapılmasına ilişkin teklif komisyonlara gönderilmedin kabul edildi. Büyükşehir Belediyesi yurdun klima ve elektrik işlerini yüklendi.  İŞ BANKASI İTİRAZ ETTİ ANCAK! Pozantı ilçesi Akçatekir, Kamışlı, İstiklal ve Yenikonacık mahallelerinde çeşitli imar planı değişikliklerini içeren düzenlemeler oy birliği ile kabul edildi. Bu arada, İş Bankası’nın merkez Seyhan ilçesi Ahmet Remzi Yüreir mahallesinde 33,5 hektar alan için hazırlanan 1/25 binlik nazım imar planı değişikliğine yönelik itirazı reddedildi.

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesi Karacaoğlan mahallesindeki 13,5 hektarlık kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı iptal edildi. Meclis kararı oy birliğiyle aldı. 
ELEDİYE KIZ YURDUNA DESTEK VERECEK 
Büyükşehir Belediye Meclisi, Meclis  Başkanvekili Murat Cevheribucak başkanlığında biraraya geldi. Meclis’te Türkiye Diyanet Vakfı Adana Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu inşaatı için yardım yapılmasına ilişkin teklif komisyonlara gönderilmedin kabul edildi. Büyükşehir Belediyesi yurdun klima ve elektrik işlerini yüklendi. 
İŞ BANKASI İTİRAZ ETTİ ANCAK!
Pozantı ilçesi Akçatekir, Kamışlı, İstiklal ve Yenikonacık mahallelerinde çeşitli imar planı değişikliklerini içeren düzenlemeler oy birliği ile kabul edildi. Bu arada, İş Bankası’nın merkez Seyhan ilçesi Ahmet Remzi Yüreir mahallesinde 33,5 hektar alan için hazırlanan 1/25 binlik nazım imar planı değişikliğine yönelik itirazı reddedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.