KARAİSALI'DA FUTBOL ŞÖLENİ BAŞLIYOR

SPOR 24.06.2019 - 12:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2038+ kez okundu.
 

KARAİSALI'DA FUTBOL ŞÖLENİ BAŞLIYOR

  ADANA - Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’ya bağlı Kızıldağ Yaylası’nda 7 yıldır olduğu gibi bu yılda futbol coşkusu yaşanacak. Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi tarafından Karaisalı’nın 1650 rakımlı Kızıldağ Yaylası’nda organize edilen ve bu yıl 8’incisi düzenlenecek olan ‘Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvası’ 29 Haziran 2019 Cumartesi günü başlayacak. 16 takımın katıldığı turnuvanın açılış maçı ise geçen yılın şampiyonu Hacımusalıspor ile Pirilispor arasında oynanacak. Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan turnuva ile ilgili yaptığı açıklamada, “Kış turizmi açısından önemli bir bölge haline gelen Kızıldağ Yaylası’nda 8 yıldır düzenlediğimiz turnuvanın amacı hem insanlarımızın hoş vakit geçirmesi hem de genç kardeşlerimizin sporla ilgilenmesidir. Ayrıca bu tarz faaliyetler birlik ve beraberliğimiz açısından çok önemlidir. Müsabakaların dostluk, barış ve kardeşlik arasında geçmesini temenni ediyor, turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.   Maçlar 1 Eylül 2019 tarihinde yapılacak final müsabakası ile sona erecek.

 

ADANA - Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’ya bağlı Kızıldağ Yaylası’nda 7 yıldır olduğu gibi bu yılda futbol coşkusu yaşanacak.

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi tarafından Karaisalı’nın 1650 rakımlı Kızıldağ Yaylası’nda organize edilen ve bu yıl 8’incisi düzenlenecek olan ‘Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvası’ 29 Haziran 2019 Cumartesi günü başlayacak.

16 takımın katıldığı turnuvanın açılış maçı ise geçen yılın şampiyonu Hacımusalıspor ile Pirilispor arasında oynanacak.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan turnuva ile ilgili yaptığı açıklamada, “Kış turizmi açısından önemli bir bölge haline gelen Kızıldağ Yaylası’nda 8 yıldır düzenlediğimiz turnuvanın amacı hem insanlarımızın hoş vakit geçirmesi hem de genç kardeşlerimizin sporla ilgilenmesidir. Ayrıca bu tarz faaliyetler birlik ve beraberliğimiz açısından çok önemlidir. Müsabakaların dostluk, barış ve kardeşlik arasında geçmesini temenni ediyor, turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

Maçlar 1 Eylül 2019 tarihinde yapılacak final müsabakası ile sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.