Karaisalı Belediyesinden Yol Atağı

GÜNDEM 14.12.2017 - 11:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1057+ kez okundu.
 

Karaisalı Belediyesinden Yol Atağı

  ADANA – Adana’nın Karaisalı İlçe Belediyesi tarafından ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerde başlatılan yol açma, genişletme ve stabilize çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mevsim şartlarının uygun olması nedeniyle yol çalışmalarına yoğunluk veren Karaisalı Belediyesi, yapılan planlama çerçevesinde kırsal mahalle yollarını bir bir tamamlıyor. Kırsal mahallelerin yanı sıra merkez mahallelerdeki işler de plan dahilinde aksatılmadan sürdürülüyor. Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi ekiplerinin ortak çalışması ile ilçenin dört bir yanında gerçekleştirdiği yol yapım çalışmalarının son durakları Gildirli, Çevlik, Merkez Boztahta, Bekirli ile ilçenin önemli turizm noktalarından olan Varda Köprüsü ve Dokuzoluk Mesire Alanı yolu oldu. Özellikle kış aylarında mağduriyet yaşayan vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için harekete geçen Karaisalı Belediyesi, havaların ılıman gitmesiyle ilçe genelinde yeni yol açma, genişletme, stabilize yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını sürdürürken, Karaisalı için büyük önem taşıyan turizm alanlarının yollarını da yapmaya aralıksız devam ediyor. Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, gerek ilçe merkezi gerekse kırsal mahallelerde belediye ekiplerince hummalı bir çalışma yürütüldüğünü belirterek, "Yol çalışmalarımız, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi işbirliği sayesinde hızla sürüyor. Karaisalı’da yolsuz ve susuz mahalle bırakmayacağız. Biz çalışıyoruz çünkü Karaisalı’yı seviyoruz” dedi.

 

ADANA – Adana’nın Karaisalı İlçe Belediyesi tarafından ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerde başlatılan yol açma, genişletme ve stabilize çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Mevsim şartlarının uygun olması nedeniyle yol çalışmalarına yoğunluk veren Karaisalı Belediyesi, yapılan planlama çerçevesinde kırsal mahalle yollarını bir bir tamamlıyor. Kırsal mahallelerin yanı sıra merkez mahallelerdeki işler de plan dahilinde aksatılmadan sürdürülüyor. Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi ekiplerinin ortak çalışması ile ilçenin dört bir yanında gerçekleştirdiği yol yapım çalışmalarının son durakları Gildirli, Çevlik, Merkez Boztahta, Bekirli ile ilçenin önemli turizm noktalarından olan Varda Köprüsü ve Dokuzoluk Mesire Alanı yolu oldu. Özellikle kış aylarında mağduriyet yaşayan vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için harekete geçen Karaisalı Belediyesi, havaların ılıman gitmesiyle ilçe genelinde yeni yol açma, genişletme, stabilize yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını sürdürürken, Karaisalı için büyük önem taşıyan turizm alanlarının yollarını da yapmaya aralıksız devam ediyor.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, gerek ilçe merkezi gerekse kırsal mahallelerde belediye ekiplerince hummalı bir çalışma yürütüldüğünü belirterek, "Yol çalışmalarımız, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi işbirliği sayesinde hızla sürüyor. Karaisalı’da yolsuz ve susuz mahalle bırakmayacağız. Biz çalışıyoruz çünkü Karaisalı’yı seviyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.