Karaisalı’da 2019 yılının son meclisi toplandı

GÜNDEM 07.12.2019 - 13:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2308+ kez okundu.
 

Karaisalı’da 2019 yılının son meclisi toplandı

  ADANA – Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’da belediye meclisi Aralık ayı ve 2019 yılının son meclis toplantısını Belediye Başkanı Saadettin Aslan başkanlığında gerçekleştirdi. Yoklamayla açılan meclis, gündem dışı konuşmalarla devam etti. Ardından gündem maddelerine geçildi. Gündemde bulunan 3 madde meclis üyeleri tarafından oy birliğiyle kabul edildi. Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan mecliste yaptığı konuşmada, "Alacağımız kararların ülkemize, ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. 2019 yılının son meclis toplantısını gerçekleştiriyoruz. Yeni yılda da aynı heyecanla ilçemize hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Şimdiden yeni yılınızı kutluyor, ailenizle ve sevdiklerinizle mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum" dedi. Belediye meclisi bir sonraki toplantının gün ve saatinin belirlenmesiyle kapandı.

 

ADANA – Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’da belediye meclisi Aralık ayı ve 2019 yılının son meclis toplantısını Belediye Başkanı Saadettin Aslan başkanlığında gerçekleştirdi.

Yoklamayla açılan meclis, gündem dışı konuşmalarla devam etti. Ardından gündem maddelerine geçildi. Gündemde bulunan 3 madde meclis üyeleri tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan mecliste yaptığı konuşmada, "Alacağımız kararların ülkemize, ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. 2019 yılının son meclis toplantısını gerçekleştiriyoruz. Yeni yılda da aynı heyecanla ilçemize hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Şimdiden yeni yılınızı kutluyor, ailenizle ve sevdiklerinizle mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum" dedi.

Belediye meclisi bir sonraki toplantının gün ve saatinin belirlenmesiyle kapandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.